Můj kousek štěstí

Trápí ji finanční problémy?

Bara Štěpánová

Fakt, že finanční situace hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2, Báry Štěpánové, není kdovíjak dobrá, je všeobecně známý. V minulosti herečka několikrát doplatila na chyby druhých, ale i na svou rozmařilost. Právě tento zlozvyk ji měl měsíčně přijít na pořádný balík. Honoráře za Ordinaci tak sotva stačily. Když se seriálová Babeta rozhodla porozhlédnout po další práci, narazila. Nikdo ji nechce obsazovat, protože je prý u diváků zapsaná až příliš jako zdravotní sestra. A tak herečka začala šetřit jako nikdy. Přestala prý utrácet za zbytečnosti. Bude to ale stačit?

Manželství jí zlomilo vaz

První manželství Báry Štěpánové skončilo rozvodem a následnou exekucí. Jen sotva mohla v 90. letech tušit, v co se její vztah později promění. Podle lidí z jejího blízkého okolí šlo o lásku jako trám z níž vzešla dcera Dominika (29). Herečka ale s movitým podnikatelem Lubošem Rychvalským (55) tvořili pár jenom několik let. K rozvodu došlo v roce 2009, majetkovým vyrovnáním se ale oba příliš netrápili, což je po několika letech dohnalo. Zejména pak Báru. Rychvalský totiž přišel o majetek za miliony korun a jeho finanční situace připomínala krach na newyorské burze. Bylo jen otázkou času, kdy se věřitelé začnou domáhat svých pohledávek.

Přišla o byt v dražbě

Podnikání šlo Rychvalskému od desíti k pěti. Jeho krachující živnost nemohla skončit jinak než žalobami, soudními tahanicemi a následnými exekucemi. Podle našich informací mělo být podle centrální evidence exekucí proti Rychvalskému vedeno hned devět příkazů k zabavení majetku v celkové výši přesahující tři miliony korun! Štěpánová tak doplatila na chyby svého bývalého muže, ale také na svou lehkovážnost ve věci dělení společného majetku. Před třemi lety přišla před svátky v dražbě o svůj byt na Vinohradech a nejspíš se jen modlí, aby se už nikde neobjevili žádní kostlivci ve skříni.

Neznala míru

Zdá se, že finanční problémy jsou pro Báru Štěpánovou tak trochu celoživotním problémem. Kdyby třela bídu s nouzí a neměla dobře placenou práci, dalo by se to snad ještě pochopit, nedostatkem však herečka nikdy netrpěla. Otázkou tedy je, jak je možné, že se i přes relativně vysoké výdělky ocitla ve finanční tísni? Podle lidí z jejího okolí neznala prý herečka nikdy míru a nebyla schopná udržet korunu. Ona sama se ostatně nikdy netajila tím, že utrácela opravdu dost, hlavně za kabelky, boty a šperky. To se ale má teď všechno změnit, herečka šetří a touží si pořídit vlastní byt v Praze.  .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden