Moje šťastná hvězda

V lásce měla Pilarová hodně smůly

Byla úspěšná, přesto Eva Pilarová (†80) prožila nešťastné lásky. Nezlomilo ji to a našla toho pravého.

Narodila se v Brně a hudbu milovala už od mládí. Díky tomu také potkala svého první manžela, kontrabasistu Milana Pilara (89). Ten jí naprosto změnil život. Nejprve pozitivně, když ji dostal na konkurz do divadla Semafor, ve kterém uspěla a stala se členkou slavného souboru.

Jenže partner na ni začal žárlit, protože neunesl její úspěch. Nakonec ji podrazil, když se nevrátil ze západního Německa a zpěvačka se dostala do hledáčku policie.

S manželem, který dokonce tvrdil, že jejich společný syn není jeho, ale Waldemara Matušky (†76), se nakonec rozvedla. Udělala dobře, její sláva stoupala do nebeských výšin. Zamilovala se do kytaristy a skladatele Pavla Sedláčka (82), zase ale štěstí neudělala.

Jan Kolomazník (71).

Dostala podmínku

Její partner koupil v západním Berlíně auto, dostal za to 18 měsíců nepodmíněně. A Pilarová roční podmínku, protože koupila 50 dolarů. Se Sedláčkem se rozešli, zanedlouho jí do života vstoupil zpěvák Jaromír Mayer. Vzali se, opět se však ukázalo, že jde o muže, který nesnese úspěch své ženy. Po roce se rozvedli.

Milan Pilar (89) Manžel neunesl její úspěch, nakonec se rozvedli.

Konečně poznala štěstí

A pak to konečně přišlo! Možná už v lásku ani nedoufala, když jí vstoupil do cesty tanečník Jan Kolomazník (71). Vzali se v roce 1984 a byl jí obrovskou oporou.

Když jí diagnostikovali zhoubný nádor, žil v podstatě jen pro ni. I když hrozilo, že Pilarová přijde o hlas, i díky manželovi trápení překonala. Zemřela 14. března 2020 po dlouhé nemoci, poslední týdny o ni pečovaly boromejky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden