Moje šťastná hvězda

Vzkaz Heidi Janků: Mareš to přehnal! Pro prachy cokoli?

Je bohatý, ale asi mu to stále nestačí a zdá se, že Leoš Mareš (47) klidně zneužije i kolegy. Některým to už přitom leze krkem a nemají z toho radost.

Na sociálních sítích je Leoš Mareš (47) za krále, sleduje ho tam přes 1,2 milionu lidí. Samozřejmě to znamená velmi slušný finanční příjem.

Moderátor potřebuje profil zásobovat skvělým obsahem, nedávno to ale přehnal. Zveřejnil totiž video se zpěvačkou Heidi Janků (61), kterou tím ale pořádně naštval. Nikdo se nemohl příliš divit, že se stále krásná brunetka vztekala.

Leoš Mareš (47) Na Instagramu použil video, které zpěvačku ponížilo.

Nezeptal se, jestli může

Mareš totiž natočil video, jak Janků v nočních hodinách tančí a zpívá na baru. „Bylo to dost nepříjemné. Musím říct, že jsem se ráno strašně styděla,“ uvedla zpěvačka s tím, že nebyla opilá, prostě jen měla chuť si zazpívat svůj hit „Když se načančám“. Janků přiznala, že se jí Mareš nezeptal, jestli může inkriminované video zveřejnit.

Nevadí mu, že ponižuje?

„Ten den jsem nevyšla z domu.“ Pod příspěvkem sice zpěvačka našla vesměs pozitivní komentáře, to však nic nemění na tom, že se moderátor někdy chová jako neřízená střela. Není to přitom poprvé, kdy si na Mareše jeho kolegové stěžují.

On si podle všeho vůbec neuvědomuje, že to, co je pro něj zábava, může být pro jiné pořádná ostuda. Jako by mu bylo jedno, jestli někomu ublíží, hlavně že zaujme sledující, kteří pro něj znamenají nemalý příjem.

Je otázka, jestli se jednou někdo nenaštve natolik, že po něm bude chtít nějakou kompenzaci. Na druhou stranu Mareš často pomáhá potřebným, na svých sociálních sítích dělá pravidelné sbírky. Tím si tedy snad karmu dobře vyčistí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden