Moje šťastná hvězda

Velká podpásovka od lékaře

Zpěvačka Dara Rolins (51) se nikdy netajila tím, že podstupuje různé estetické úpravy, aby pozastavila projevy přibývajících let.


Vnímá to jako velký podraz


Poslední zákrok a hlavně vše okolo něj by ale nejraději nikdy nepodstoupila. Italský lékař, který zpěvačku opravoval, totiž bez jejího svolení sdílel fotografie, na kterých byla Dara před a po jeho úpravách.


„Zřejmě je už mým osudem, že věci, které si chci nechat pro sebe a v soukromí, vyplavou na povrch snad dřív, než se stanou,“ smutně podotkla zpěvačka.


Pavel Nedvěd (51) byl největším podporovatelem koncertů Dary v O2 Aréně.

Uzavře se do vlastního světa

Dara Rolins se nyní plánuje stáhnout do ústraní a velkou zradu od lékaře nějak vstřebat. Ačkoli video na profilu italského lékaře vydrželo jen čtyři hodiny, stejně ho vidělo a stáhlo mnoho lidí. Zpěvačka se dočkala velké podpory od svých příznivců, kteří jednání italského lékaře jasně odsoudili.

To je ale samozřejmě jen slabá náplast. Naštěstí má velkou oporu ve svém partnerovi, bývalém fotbalistovi Pavlu Nedvědovi (51).  Ten ji dlouhodobě rozmazluje jako princeznu, a dokonce se povídá, že se ji chystá požádat o ruku. Tak uvidíme, jestli ji takové štěstí opravdu potká.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden