Moje šťastná hvězda

Zamilovala se do svého kolegy?

Povídá se, že její vztah se sympatickým sportovcem je minulostí. Maurerová si už za něj ale prý našla náhrad.

On má doma partnerku, ale povídá se, že to Michaela Maurerová (44) neřeší. Podlehne Vasil Fridrich (47) její kráse? Tím spíš, že mu to prý doma příliš neklape.


Pro herečku ze Zlaté labutě to není jednoduchá situace. Michaela Maurerová (44) se podle některých informací nedávno rozešla se surfařem Čestmírem Procházkou (39). Prý proto, že si přestali rozumět.


Mnoho lidí se nad tím však pozastavovalo s tím, že sympatická herečka má novou lásku, proto musel sportovec z kola ven. Jenže se zdá, že to nebude zdaleka tak jednoduché, jak by se mohlo zdát.


Jejím vyvoleným má být Vasil Fridrich (47). Náš zdroj ze zákulisí seriálu, který si nepřál být jmenován, potvrdil, že si Maurerová na charismatického herce myslí, a kdo ví, třeba právě kvůli tomu i opustila partnera.


Už to nešlo dál?


Asi chtěla mít volné pole působnosti.  Nebo mu prostě chtěla ukázat, že je pro něj ochotna udělat prakticky cokoli. Je ale otázka, jestli to bude nakonec stačit. Fridrich je totiž zadaný, jeho životní partnerkou je herečka Barbara Lukešová (54). Mají spolu dva syny, Šimona (23)Jana (18).


Manželství skončilo kvůli jejímu žhavému románku s manažerem.

Ještě donedávna se zdálo, že jejich vztah je plný harmonie a štěstí. Jenomže v poslední době se objevují informace, že i v tomto ráji se občas objevují mráčky. Zajímavé je, že tyto zvěsti se začaly objevovat zhruba v době, kdy se šířily informace o rozchodu Maurerové a Procházky.

Chce mužskou náruč

Maurerová se stále nemůže definitivně usadit. Před Procházkou byla vdaná za podnikatele Milana Kožíška (52), rozvedli kvůli jejímu románku s manažerem Ondřejem Potykou.  Nikdo by se tak nedivil, kdyby znovu chtěla vyměnit jednoho muže za druhého.

Zlé jazyky o ní tvrdí, že příliš neumí být sama, potřebuje oporu partnera. Jenže s Fridrichem to může být běh na dlouhou trať. Asi se nedá očekávat, že by si sbalil pár kufrů a svoji partnerku opustil jen tak ze dne na den. Maurerová je ale krásná a umí si jít za svým.

Najde si zase jiného?

Bude zajímavé sledovat, jak se vše vyvine. Je možné, že Fridrich bude váhat a herečka si mezitím najde někoho jiného. Je jasné, že o nápadníky nikdy nouzi neměla. V redakci jsme se shodli, že by si konečně zasloužila někoho, s kým zůstane natrvalo. A je jedno, jestli to bude kolega ze seriálu, nebo někdo úplně jiný.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden