Můj čas na kafíčko

Čeho se bojí? Proč je Kubišová nešťastná?

Zpěvačka Marta Kubišová (76) má v poslední době smůlu. Stíhá ji jedna rána za druhou. Nejdříve to byla podezřelá smrt bratra, řešení pozůstalosti a teď se jí otrávil člen rodiny. Kdy už to všechno skončí? V současné době se strachuje o život zhruba devatenáctileté kočky, která už je stará a mrzutá, jak o ní řekla zpěvačka, ale přiznala, že stejně tak se cítí i ona.

Marta si připadá osamělá a slabá. V poslední době si totiž smrt vybírá svou daň. Zpěvačka přišla o řadu svých kolegů a přátel, které měla ráda. Je jí to moc líto, takže se cítí opuštěná právem. A kdyby jí ani ta němá tvář nezůstala, tak kdo jí zbyde pak? Zpěvačka si posteskla, jak kočka nežere a nepije, trápí se a je zavodněná.

Kdyby kočka nepřežila, má Marta ještě čtrnáctiletého kocoura a tříletou fenu jorkšírského teriéra. Ale přece jen není nad to mít kolem sebe svou rodinu a přátele, kteří vás podpoří i v těžkých situacích.Teď by oporu rozhodně potřebovala. Jak to nakonec dopadne a zůstane zpěvačka zbytek života jen se svými mazlíčky?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden