Můj čas na kafíčko

Do čtvrtého dítěte se úplně zbláznil!

Bude to už rok, co se herci Miroslavu Etzlerovi (54) narodil syn Samuel (1) a on se do něj naprosto a úplně zbláznil. Od té doby můžeme oblíbeného herce potkat nejen ve společnosti jeho současné partnerky, Heleny Bartalošové (37), ale právě i malého synka, který se zamilovaným párem obvykle nikde nechybí.

Své otcovské povinnosti si Mirek sice splnil už v mladších letech, ovšem na výchovu svých dvou dcer Markéty (25), Magdaleny (22) i syna Kristiána (18), jehož matkou je jeho bývalá partnerka Zuzana Bydžovská (57), moc času neměl. Dětství dnes už dospělých dcer mu proteklo mezi prsty. A to se pak těžko napravuje. Vše nasvědčuje tomu, že vztahy dodnes nejsou idylické. Snad právě proto se snaží vše vynahradit alespoň malému Samovi.

Chválí ho až do nebe

„Nevím, čím jsem si zasloužil takového anděla, jako je Samuel. On přišel jako odměna, ale fakt nevím za co. On nepláče, v noci spí. Jinak je ale hodně energické dítě,“ popsal herec svého syna. A právě energii mají Mirek s partnerkou Helenou na rozdávání. V čem jsou ale úplně jiní, to je otázka jakéhokoliv plánování. „Já nejsem člověk, který plánuje, a to je pro mou partnerku docela složité," dodal. I když Mirek Etzler bez nejmladšího syna Samuela (1) neudělá ani krok a často s ním chodí i do společnosti, přiznává, že mu kolikrát ani nestačí. Při rychlejších pohybech ho už prý bolí klouby a záda.

Občas na něj už ale nestačí

A to malý chlapeček zatím ještě ani pořádně nechodí, natož kdyby běhal. Až začne normálně chodit, teprve Mirek pozná, jaké to je, pořídit si v pozdním věku dítě.„Jsem starej táta a velmi to na sobě cítím. Když ho zvedám, nebo za ním lezu, bolí mě lokty ramena, o kolenou ani nemluvím. Ale neměnil bych, prostě se budu muset začít o své tělo starat, což už dělám,“ přiznal Etzler. Herec prý rapidně zhubl a dochází i na akupunkturu. Navíc je i ve svém věku velmi aktivní a stále vyráží na túry na hory, kde leze po skalách. Prý se uvnitř stále cítí mladý a věk si nepřipouští.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden