Moje sladké tajemství

Do reality show prý míří s ex!

Probudí se v ráji jejich dávné city?

Stálice Ordinace Ivana Jirešová (46) míří do reality show Survivor. Pořad se bude natáčet v Dominikánské republice a dost možná se tam potká se svým bývalým milencem!

Podle zákulisních informací se tvůrci pořadu snaží zlákat herce Jiřího Langmajera (57), aby se utkal s ostatními soutěžícími o vítězství. A právě s ním měla Ivana Jirešová (46) kdysi pletky. Někteří si proto myslí, že je záměrem televize dát bývalé milence zase dohromady.

Tropický ostrov, moře a lenošení na pláži dokážou sblížit kdekoho, proto by se řada diváků nedivila, když by jiskra opět přeskočila.

Naposledy randila hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě s tajemným výtahářem, o kterém se odmítala bavit, a tak není zcela jasné, jestli jsou ještě pořád spolu. Podlehla by znovu proslulému svůdníkovi?

Bojí se, že bude zase zlobit?

Jiří Langmajer má ale doma Adélu Gondíkovou (50), která by se rozhodně měla mít na pozoru. Herečka se zatím k účasti svého manžela nijak nevyjádřila, podle zákulisní šuškandy ale trne strachy, aby se na druhý konec světa nakonec opravdu nevydal.

Když totiž natáčel v Thajsku s Janou Plodkovou (42), měli spolu v dovolenkovém ráji prožít hodně žhavý románek. Jirešová navíc vytáhla hodně silné zbraně.

Na sociálních sítích nyní hojně zveřejňuje fotky v plavkách nebo ve spodním prádle a nejednomu muži se z její dokonale vysportované postavy podlomila kolena.

Uvidíme, jak účinkování v Survivoru zamíchá kartami. Nebylo by to ostatně poprvé, kdy v soutěži došlo k nevěře. Langmajer sice posledních pár let seká latinu, zapálit lýtka se mu ale můžou naprosto kdykoli.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden