Moje šťastná hvězda

Je pro Schneiderovou svatba jako zbožné přání?

Začíná prý být naštvaná. Jitka Schneiderová (50) podle všeho čekala žádost u ruku. Nedočkala se. Má vztah s Lukášem Pitterem (44) vůbec ještě smysl?


Hvězda seriálu Místo zločinu České Budějovice se nedávno vrátila z dovolené v Thajsku. Jitka Schneiderová (50) a její mladší partner si užívali, ale něco tomu podle některých informací chybělo. Lukáš Pitter (44) ji totiž opět nepožádal o ruku.


Povídá se, že si byla téměř na sto procent jistá, že tentokrát se to už konečně stane. Některé zdroje naznačují, že se vrátila tak rozmrzelá, že se jí lidé raději klidili z cesty, aby si na nich nevylila vztek. Je samozřejmě otázka, jestli jejich vztah vůbec má nějakou budoucnost, když se ne a ne posunout dál.


Partner Lukáš Pitter (44). Jejich vztah prý zdaleka není ideální.

Přišla mu na milenku?

Náš  zdroj, který má tradičně velmi blízko k dění v českém showbyznysu, navíc tvrdí, že partneři byli v Thajsku v podstatě na usmiřovací cestě. Takže jestli to mezi nimi neklapalo před odletem, tak se toho ve slunném ráji asi moc nezměnilo.

Povídá se, že situace je velmi vážná. Někteří lidé si dokonce myslí, že byl Pitter herečce nevěrný s výrazně mladší ženou, než je ona. Faktem je, že i když je stále velmi krásná, čas zastavit neumí.

Navíc je téměř jisté, že kdyby Pitter jednou zatoužil po vlastních dětech, ona mu je dát nemůže. I to je možná důvod, proč váhá, zda před herečkou pokleknout se zásnubním prstenem. Dnes stále může odejít relativně rychle, pokud by chtěl.

David Švehlík (51).

Už se s ním nudí?

Přitom se zdálo, že po boku mladšího partnera se Schneiderová vzdala dříve dosti divokého stylu života. Nakonec prý právě kvůli jejímu románku se jí rozpadlo manželství s hercem Davidem Švehlíkem (51).

Jenže co když se herečka chce stále bavit a po nějaké době zase zjistila, že ji to prostě táhne do společnosti? Po čase vedle Pittera se možná začala nudit a zase si chce užívat volnosti. To by mohl být také důvod k případnému domácímu dusnu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden