Můj čas na kafíčko

Je sama, protože chce jen mladé koloušky?

Krásná herečka ze seriálu ZOO Sabina Laurinová (51) bohužel stále jen čeká na okamžik, kdy za ní přijede princ na bílém koni a ona bude konečně dokonale šťastná. Je až s podivem, že k tomu pořád ještě nedošlo. Vypadá úchvatně, je pracovitá, a navíc podle jejích přátel i velmi milá a hodná.

Je zvláštní, že nikoho nemá

Taková žena musí být přece pro každého muže hotovou výhrou v loterii. Jenže herečka si nejspíš vybírá špatné muže, cílí totiž poslední roky výhradně na výrazně mladší. Vždycky se do někoho zakouká a nechá se pobláznit, neboť cítí, že by to mohla být ta pravá láska, na kterou tak čeká.

Najde si lásku v seriálu ZOO?

Čím mladší, tím lepší

Ačkoli ale často mladší muže zaujme a je jim s ní dobře, nechtějí nic vážnějšího a spíš si chtějí jen užívat. Hodně podobně to asi dopadlo před šesti lety, když se zamilovala do fotbalisty Lukáše Bodečka (35). S tím se seznámila na cvičení a věřila, že jí dá šanci a začnou spolu chodit.

Nakonec ale k jejímu smutku mělo dojít pouze k několika letmým polibkům, dále se neměli dostat. Bodeček prý jednoduše nedokázal překousnout výrazný věkový rozdíl a zlomil tak herečce její už tak dost bolavé srdce.

Hodně dlouho se s tím nemohla smířit a ptala se sama sebe, kde vlastně dělá chybu. Není žádným tajemstvím, že jí to nevyšlo ani s dvěma otci jejích dcer. Starší Valentýnu (22) porodila rockerovi Josefu Vojtkovi (58).

Svého času tvořili jeden z pozoruhodných párů českého showbyznysu, jenže pak se opět ve Vojtkovi probudila povaha lovce žen a utekl Laurinové za krásnou tanečnicí Libuší Haraštovou (43).

Nekonečná smůla

Lepší konec neměl ani její vztah se stomatologem Karlem Kameníkem (56), kterému porodila dceru Maju (16). Mluvilo se o svatbě, o  splynutí duší, ale nakonec i tohle pro ni skončilo zlomeným srdcem. Stále ale nemusí smutnit, protože čas na osudovou lásku ještě stále může přijít.

Laurinová se novým seznámením nebrání, navíc natáčí seriály, a tudíž má k seznámením řadu příležitostí. Její známí se ale shodují na tom, že by měla zapomenout na tzv. koloušky a najít si muže, který už má něco za sebou a ví, co od života chce. Právě ten by mohl ocenit hereččinu povahu a dobré srdce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden