Můj kousek štěstí

Kdy Lucie Borhyová oznámí radostnou novinu?

Byli by ochotni na svou hvězdu na Nově čekat? Mohlo by se to vyplatit...

Opatrně se mluví o zajímavé rošádě, pokud jde o televizní moderátorky. Borhyová (45)se prý chystá na své třetí miminko a v hledáčku Novy se může ocitnout Perkausová z Primy!

Krásná blondýnka je ve formě, což často dokazuje fotkami na sociálních sítích. I proto si lze jen těžko představit, že by skončila na Nově, kde platí za stálici. Všechno je ale možné!

Lucie Borhyová a její partner Michal Smečka (36) totiž prý mají velké plány. Povídá se, že chtějí miminko! Sama moderátorka v minulosti naznačila, že by se dalšímu dítěti nebránila.

Pokud je to pravda, mají partneři nejvyšší čas. Nemožné to ale samozřejmě není, ve věku kolem pětačtyřiceti let rodily třeba i herečka Veronika Žilková (62) či zpěvačka Bára Basiková (61).

Ještě předtím by ale mohla být svatba, které se Borhyová dosud nedočkala ani s jedním z tatínků svých dětí. Řecký podnikatel Niko Papadakis (47) se pravděpodobně zalekl zodpovědnosti a ji i malého synka opustil.

Sportovní moderátor Michal Hrdlička (35), se kterým má dceru, v roce 2015 odešel údajně kvůli svým nevěrám. Oba krásnou moderátorku sice o ruku požádali, na veselku ale nedošlo stejně, jako s prvním snoubencem, golfistou Alanem Babickým (57).

Smečka je, doufejme, jiný formát a snad ví, co se sluší a patří. Podle této logiky si tedy nejprve řeknou ANO a teprve pak přivedou na svět miminko. Asi by to mělo být co nejdřív, kolují však zvěsti, že na Nově je kvůli tomu pozdvižení.

Nebylo by se čemu divit, televize by tím pádem na delší dobu přišla o jednu ze svých hlavních tváří. Řešení se však nabízí a mohla by tomu pomoci Prima.

Eva Perkausová (29) by mohla udělat „veletoč“ a vzít to ke konkurenci. Už v minulosti se na toto téma vedly debaty, obě krásky jsou si totiž v mnohém podobné, nejen barvou vlasů, ale zejména pokud jde o ženské tvary.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden