Moje šťastná hvězda

Má už všechno nejhorší za sebou?

Byla zoufalá, neměla ani peníze na jídlo pro děti. Veronika Gajerová (60) se ale ke svým problémům postavila čelem. Dnes se zdá, že má to nejhorší za sebou.

Kvůli dluhům si prošla peklem. Kdo to nezažil, asi si jen těžko umí představit, co všechno se hvězdě seriálu Ordinace v růžové zahradě či Přístav honilo hlavou.

Pro Veroniku Gajerovou (60) to bylo nejtěžší životní období. „Když nemáte peníze na jídlo pro děti ani na školné, je to hrozné,“ řekla herečka, která dlužila více než 4 miliony korun. Peníze však splácí.

Smrt jako vysvobození?

Přiznala, že na tom v nejhorších chvílích byla jako producent Jiří Jurtin, který se dostal do obrovských dluhů, nezvládl to a v roce 2022 spáchal sebevraždu. Nad vodou ji asi držely hlavně její děti. „Jsou mým největším životním úspěchem,“ má jasno.

Také kolem sebe měla několik dalších lidí, kteří jí pomohli i s insolvencí, do níž spadla. Gajerová ale naznačila, že problémy, do kterých spadla, se nestaly jen její vinou. „Nebudu jako některé moje kolegyně, které vykřikují do médií, co se jim děje.“

Manžel ji podváděl, nakonec utekl za její kolegyní.

Co ji zachránilo?

Gajerová měla také smůlu, že pod velkým tlakem odešla po pětatřiceti letech z Městských divadel pražských. Vzhledem k její situaci se jevilo jako nerozum opustit placené místo. Ona však tvrdila, že se soubor začínal ubírat jinam, než byla schopna tolerovat.

A když přišla pandemie koronaviru, naskočila do běžného zaměstnání, začala pečovat o květiny. Měla vlastně štěstí, přišla na jiné myšlenky, poznala nové lidi. Svým způsobem ji to dost možná zachránilo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden