Můj kousek štěstí

Málem mu zemřel syn

Téměř rok a půl trvalo, než herec Miroslav Etzler (55) dokázal promluvit o hrůzném zážitku na porodním sále. „Samuel nám při porodu málem umřel. Nebýt fenomenálních porodníků, kdoví, jak by to dopadlo,“ prozradil Miroslav okolnosti narození nejmladšího chlapečka, kterému je rok a půl. Etzlerova partnerka Helena Bartalošová (37) musela v létě 2018 rodit císařským řezem. Etzlera zdravotníci okamžitě vyhnali ze sálu. Dítěti šlo o život a rozhodovaly minuty, možná i vteřiny.

Vybojoval si život

Není divu, že herci trvalo dost dlouho, než se rozpovídal o děsivé zkušenosti. Naštěstí je chlapeček zdravý, silný a dělá rodičům samou radost. „Vybojoval si život a teď si ho užívá,“ potvrzuje dojatě herec, který je na synka náležitě pyšný. Navíc prozradil, že Samík je opravdu šikovný. „Když se bouchne, tak vůbec nepláče. Spí celou noc a dojídá. Nic mi z těch dobrých kašiček nenechá,“ usmívá se Etzler spokojeně. Herec tvrdí, že otcovství si opravdu užívá. Přesto na sobě cítí, že v pětapadesáti letech už nemá tolik sil jako dřív.

 Už se to nespraví

To, že se starším dětem tolik nevěnoval, ho dodnes mrzí. „Kdyby to šlo vrátit, chtěl bych být lepší táta, ale to se, bohužel, nestane,“ sype si popel na hlavu. Potvrzuje tak pravidlo, že jakmile je rodič hodně zaměstnaný, děti to občas pěkně odskáčou. Dospělé dcery Markéta (26) a Magdaléna (23) z prvního manželství teď s Etzlerem nekomunikují kvůli tomu, že si na stará kolena pořídil dítě. Bohužel o nic lepší to není ani se synem Kristiánem (19), kterého má herec se Zuzanou Bydžovskou (58). Ten mu zazlívá, že od rodiny kdysi utekl k Vilmě Cibulkové (56). „S Kristiánem se to už nespraví. Je to moje vnitřní velká bolest, nechci se o tom bavit,“ dodal herec smutně.  .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden