Můj kousek štěstí

Michaela Maurerová konečně ukázala přítele!

Tomu už nikdo nevěřil! Oblíbená Digi ze seriálu Ulice, Michaela Maurerová (37) jakoby si zamkla pusu na zámek a ze svého soukromí neprozradila ani slovo. Nikdo proto netušil, kdo je jejím partnerem, s kým žije… Po rozchodu s manželem střídala milence jako na běžícím pásu.

Vždy, když ji někdo s někým načapal, okamžitě se to objevilo v médiích. Zřejmě proto se opevnila jako nedobytný hrad. Až nyní se pochlubila s mužem jejího srdce, se kterým prý chodí už dva roky. A všem vyrazila dech!

Michaela na to šla rafinovaně. Po letech tajností nejspíš konečně nabyla pocitu, že její vyvolený je ten pravý, a tak se rozhodla dávkovat jeho podobu veřejnosti po kouskách, a to doslova. Zřídila si účet na Instagramu, a tam po kouskách vkládala fotografie jednotlivých částí těla svého milence.

„Tak tady máte ruku mýho kluka. Postupně vám ho poskládám, laškovala, až nakonec vystavila společné fotografie jich obou v plné kráse. Jméno sice stále neprozradila, ale je jasné, že jde o pěkného fešáka, vysportovaného nadšence jógy.

„To je moje paní Colombová. Dohodli jsme se, že veškerá pozornost bude upnutá na mě. Není ze showbyznysu. Jsem šťastná a moje děti taky,“ uvedla v krátkosti.

Své fanoušky ale jistě přesto potěšila. Je zřejmé, že herečka v soukromém životě rozhodně nestrádá a snad našla i lásku s velkým L. A nejspíš propadla i velké vášni, kterou díky partnerovi našla v józe. Spolu s ním i jejími dvěma dětmi se baví tím, že vymýšlí nejrůznější akrobatické kousky.

Tomuhle štěstí tleskáme!.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden