Můj kousek štěstí

Muži na úrovní, ozvěte se

Zoufale hledá chlapa. Není divu. Mahulena Bočanová (54) nevede právě jednoduchý život, přišla o rodiče, dvakrát se rozváděla a spřízněnou duši, kterou by tolik potřebovala, stále ne a ne najít.

Možná loví v nevhodných vodách a na špatnou návnadu. Ostatně sama došla k závěru, že nezodpovědných mladíčků už bylo dost. Tři roky chodila s o dvaadvacet let mladším Brazilcem, aby došla k závěru, že snědý krasavec je prima, ale hledat v něm životní oporu a tátu pro dceru Marinu (18) by bylo naivní.

Kdo spraví lustr?

Kurážně prohlásila, že s kluky končí a nyní hledá seriózního muže přiměřeného věku, tedy nad padesát pět let. „Je krásný, když se srdce rozbuší a v břiše se zatočí motýli, ale mě už víc potěší, když opraví lustr,“ rozohnila se, naneštěstí v televizi, a tak utrhla lavinu.

Pánové nad padesát pět let vyděsili krásnou herečku nejrůznějšími návrhy a nabídkami, ale vypadá to, že k opravě lustru se žádný z nich nechystá. „Já bych vás zkrotil,“ konstatoval jeden z roztoužených obdivovatelů. „Zkuste rodeo, vyjde laciněji,“ odmrštila ho hvězda seriálu Vyprávěj.

Děkuje za zájem

Televizní pořad, v němž promluvila o mužích, nebyl žádnou seznamkou, ale spousta popletů to nepochopila a chopila se lákavé příležitosti ulovit známou herečku. Šli na to bohužel tou nejhorší cestou. Kasali se, předváděli, čepýřili, dělali se daleko lepšími a zajímavějšími, než ve skutečnosti jsou.

„Děkuji za enormní zájem, to bych opravdu na sklonku života nečekala, že mi zavaříte mobil,“ směje se černovláska. Vše však nasvědčuje tomu, že muže svého srdce mezi naparujícími se kohouty neobjevila.

Takhle tedy ne, pánové...

Nejvíc jí vadili lháři a falešníci, kteří se zapřísahali, že jsou svobodní jako voda v řece a krásku milují po celý svůj dosavadní život – jenže ona hravě zjistila, že si vymýšlejí, žijí v dlouholetých manželstvích a mnozí mají děti. Takhle si Mahulena svého prince na bílém koni nepředstavuje.

A nepište, že máte vysokou školu života, to působíte jako burani. Nefotografujte se s BMV, vypadá to směšně a beztak asi není vaše. „V životě nejvíc potřebuju humor, intelekt, spolehlivost, morálku, Máňu a zhubnout,“ vysvětluje všem svým neúspěšným nápadníkům atraktivní herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden