Moje šťastná hvězda

Opuštěná! Je to konec?

Hvězda dětských srdcí skončila v nemocnici, pak se o ni starali sousedi.

Nebyl to pro ni dobrý začátek roku. Dáda Patrasová (67) skončila v nemocnici a spekuluje, že její manžel Felix Slováček (80) se vrátil k milence.

Ženu našel bezvládně ležet na zemi jejich vinohradské vily, Felix Slováček (80) okamžitě zavolal záchranku, která ji odvezla do nemocnice. O důvodech se může jen spekulovat, lékaři samozřejmě stav Dády Patrasové (67) komentovat nemohli.

Povídá se však, že se znovu podívala na dno příliš mnoha skleniček, nahrávají k tomu i skutečnosti, že s alkoholem měla problémy už v minulosti, dokonce pod vlivem způsobila dopravní nehodu a má zakázáno řídit. Nakonec i Felix několikrát veřejně prohlásil, že se Dáda potřebuje léčit, protože se o ni bojí.

Půjčila si peníze

Říká se, že za špatným rozpoložením zpěvačky a herečky je podezření, že se její partner vrátil k milence, malířce Lucii Gelemové (41). Bohužel se zdá, že Patrasová zvláštně vnímá i své okolí. Když ji totiž z nemocnice propustili, resp. podepsala revers a od personálu si půjčila peníze na taxík, nikdo nemohl čekat, co bude následovat.

Slováček byl v té době v Rozvadově na vystoupení. Jejich dcera Anička Slováčková (28) a syn Felix Slováček ml. (40) měli také vystoupení v Pardubicích. Dáda to ale asi vypustila z hlavy přesto, že měla informace s předstihem.

Zasloužila by si, ani v něm měla oporu.

Prý vytírala podlahu

Když ji taxikář vysadil před domem, nikdo tam logicky nebyl, navíc Patrasová zjistila, že nemá klíče. Prý zoufalá volala manželovi, které se prohloubilo po jeho sdělení, že je hodně daleko. Felix alespoň zavolal sousedům, aby se o ni postarali. Někteří lidé tvrdí, že Dáda musela být dost mimo, když se takto chovala.

Podle jejích slov však za převozem do nemocnice nestojí alkohol, ale zvrtnutý kotník. „Vytírala jsem podlahu a špatně šlápla,“ tvrdila. Někdo jí věřit může, někdo ne. Pravdou je, že drby o tom, že Felix už má zase zaječí úmysly a chce ji opustit, nabírají na obrátkách, takže by se vlastně ani nikdo nedivil, kdyby to Patrasová neustála.

Chvíli se zdálo, že se oba dali dohromady kvůli dceři, která podruhé bojuje s rakovinou. V poslední době to tak ale nevypadá. Spíš se znovu mluví o tom, že půjdou od sebe.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden