Moje šťastná hvězda

Pavel Nový přežil svou vlastní smrt!

Herec Pavel Nový (75) několikrát balancoval mezi životem a smrtí. Přežil díky tomu, že se nikdy nevzdal.

Když před několika lety onemocněl západonilskou horečkou po štípnutí nakaženým komárem, někteří lidé se s hercem ze seriálu Co ste hasiči v duchu loučili. „Dá se říct, že jsem tenkrát umřel,“ tvrdí dnes Pavel Nový (75).

Byly to pro něj hodně těžké chvíle.

Šlo mu o život

Byl v kómatu a málokdo věřil, že se ještě probere. Je ale velký bojovník. Probral se, ale dočasně ochrnul, i proto byl téměř půl roku v rehabilitačním centru v Kladrubech. Pro známého sportovce to byl obrovský šok, najednou se nemohl pohnout.

Skončil na invalidním vozíku a mnoho lidí v jeho situaci by to znovu zabalilo. Díky své obrovské vůli se ale opět dokázal postavit na nohy, a dokonce už z Kladrub odcházel po svých, když se opíral o francouzské hole. O pár let později tu ale byl další problém.

Herec totiž dle některých informací bojoval s rakovinou. „A mám se z toho po *rat?“ zvláštně zareagoval. Později ale spekulace o rakovině popřel s tím, že byl jen na zákroku, během kterého mu lékaři upravili výrůstek na hlavě. Ať to bylo jakkoli, i z toho se dostal.

S Danielou Kolářovou (77) je spojuje dlouholeté přátelství.

Dva kluci, kterých se bojí

Herec, kterého proslavila legendární komedie S tebou mě baví svět, ale třeba i seriál Ulice, měl přitom několikrát namále už jako mladík. V jednom rozhovoru přiznal, že byl vekslák, hodně kouřil a holdoval alkoholu. Podle něj je to ale už dnes promlčené.

Přesto jsou věci, z nichž má strach. „Alzheimer a Parkinson, to jsou dva kluci, kterých se opravdu bojím,“ prohlásil. Nikdo mu tyto nemoci samozřejmě nepřeje, mnozí lidé se ale shodují na tom, že by snad dokázal porazit i je.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden