Moje sladké tajemství

Poslala Krejčíková nevěrníka Rančáka konečně k vodě?

Moje sladké tajemství

Od Rančáka se prý odstěhovala už před několika měsíci a začíná zase hezky od nuly.

Muži na ni stojí fronty, jenže Aneta Krejčíková (32) z Ulice dlouho dávala šanci svému partnerovi Ondřeji Rančákovi (39), který jí způsobil nejedno trápení. Podle všeho to ale vypadá, že konečně práskla do stolu a rozhodla se pro nový život, ve kterém problémový tělocvikář už zkrátka nemá místo!

Na největší slávu roku, Českého lva, se Aneta Krejčíková (32) pořádně připravila. Sexy červené šaty jí padly jako ulité, a muži z ní nemohli spustit oči, což si velice užívala.

Jako doprovod si s sebou ale nevzala svého partnera Ondřeje Rančáka (39), nýbrž sestru Kateřinu. Kam se však najednou vypařil fitness trenér a tělocvikář v jednom? Všichni mají jasno. Dostal od ní

Zbývá vám 84% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden