Moje šťastná hvězda

Proč se herečka tak moc trápí?

Snaží se vypadat vesele. Anežka Rusevová (37) se ale trápí. Je sama, navíc se musí vypořádávat s předsudky lidí, kteří ji urážejí.


Pod slupkou bezproblémové ženy se skrývá druhá tvář hvězdy seriálu Ulice. Anežka Rusevová (37) má bolavé srdce plné smutku. Zatímco její kolegové jdou po práci za rodinami nebo partnery, ona se snaží někoho přemluvit, aby s ní šel na kafe nebo večeři.


„Kromě psa mě doma nikdo nečeká,“ svěřila se smutně. Jenže kamarádi a přátelé jí bohužel lásku vynahradit nedokážou. I když se všemožně snaží, přestává to podle všeho stačit. Tím spíš, když se její nejlepší kamarádky odstěhovaly mimo Prahu a mají malé děti.


Sama sebe podceňuje


Zoufá si, že stále nemá nikoho, s kým by mohla založit rodinu. „Až mi bude pětačtyřicet a budu stále sama...,“ nechce raději ani domýšlet. Představa budoucnosti to pro ni prostě není pěkná. Přitom je krásná a nedá se říct, že by se po ní muži nedívali.


Ona ale podle mnoha informací bojuje s nízkým sebevědomím, sama sebe podceňuje. Což nedělá dobrotu, tím spíš, když by chtěla začínat nový vztah. Není to ale jediná věc, která ji trápí.


Nás zdroj potvrdil, že se jen těžko vyrovnává s tím, co o ní říkají lidé, jak reagují na její osobu. Někdo o ní třeba tvrdil, že je hnusná a nechápe, že může hrát v seriálu Eliška a Damián princeznu.


Bojuje s tím, že je „ta ošklivá“


Herečka přiznala, že celý svůj profesní život bojuje s tím, že ona je „ta ošklivá“. Nedávno i proto radikálně zhubla a nutno říct, že opravdu vypadá fantasticky. Jenže ani to není zlým jazykům dobré.


„Tvrdí, že vypadám staře, protože mám vrásky, jak mi zhubl obličej. A jeden pán mi napsal, že mám otřesnou ofinu,“ postěžovala si. Podle jejích slov ji také hrozně bolí to, že i její kolegové se jí vysmáli za to, že hraje v Elišce a Damiánovi. Snad se to brzy otočí. Rusevová by si zasloužila nejen muže, ale i úctu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden