Moje šťastná hvězda

Smutný rozchod s Italem?

Minulý rok to vypadalo, že herečka našla svého pana Božského, teď se ale zdá, že je sama.

Sympatická herečka ANNA POLÍVKOVÁ (44) se minulý rok objevovala po boku uhrančivého cizince. Jak to mají? Rozešli se, nebo lásku skrývají?


Hvězda seriálu Einstein Anna Polívková (44) si ještě loni vyměňovala zamilované pohledy s neznámým cizinem. Působili dokonale. Teď po něm ale není ani památky. Říká se, že sympatická herečka znovu skončila se zlomeným srdcem.


Působili zamilovaně


Přitom to dlouho vypadalo na pravou lásku. Byli jako reklama na štěstí. Vášnivého Itala vzala třeba na premiéru filmu Po čem muži touží 2 či oslavu Jiřího Krampola (85). Mnoho lidí se shodlo, že takhle vypadají zamilovaní lidé.


Po jedné akci se dokonce venku na parkovišti loučili dlouhým, vášnivým polibkem. Její přítel však už ale tehdy působil trochu rozpačitě a bylo na něm znát, že mu nedělají dobře zástupy fotografů a novinářů.


Zase to není ten pravý


Kolegové Polívkové se přesto shodovali na tom, že po jeho boku jen kvete a tak šťastnou ji dlouho neviděli. Očekávalo se, že ho herečka brzy oficiálně představí a třeba budou i zásnuby. Bohužel se tak ale nestalo a Polívková se s ním nikde neukázala už více než rok.


Samozřejmě to může znamenat, že si chrání soukromí a lásku si užívají si klidu. Daleko pravděpodobnější ale bohužel je, že skončila znovu se zlomeným srdcem. Polívková má zkrátka na muže dlouhodobě smůlu.


Plánovali spolu rodinu


Asi nejvážnější vztah prožila s tanečníkem Michalem Kurtišem (34), se kterým se seznámila v roce 2013 během taneční show StarDance. Byli do sebe zamilovaní až po uši, a dokonce se mluvilo o svatbě a založení rodiny. Nakonec ale ani jedno z toho nevyšlo a po šesti letech přišel rozchod.


Prý to mezi nimi přestalo být žhavé. Někdo také tvrdil, že ji tanečník celou dobu podváděl s mladšími ženami. Ještě předtím skončil však neslavně i vztah Polívkové s o třináct let mladším Jiřím Matouškem (31). Možná i trochu kvůli jeho minulosti. Matoušek totiž v roce 2010 skončil druhý v soutěži o nejsympatičtějšího homosexuála. Otázkou tak dodnes je, jak to spolu vlastně měli


Jaká je pravda?


Je evidentní, že se herečka nebojí vášnivě zamilovat, má ráda šimrání v břiše „motýlky“ lásky. Jenže bohužel zatím platí, že kdykoli otevře srdce, nakonec skončila zklamaná a smutná. Herečce bychom v redakci moc přáli, aby konečně našla toho pravého. Po tom všem si to moc zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden