Můj čas na kafíčko

Stal se z něj král večírků a mejdanů

Na první pohled působí hvězda ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, Radim Fiala (48) jako zádumčivý muž. Jsou prý ale chvíle, když se umí pořádně rozjet. Své soukromí si ale herec střeží jako oko v hlavě a velkým bujarým akcím se většinou vyhýbá. Ovšem podle vyprávění kolegů a přátel dokáže občas pěkně řádit.

V opojení flirtuje s mnoha ženami

Rád baví společnost, a stejně tak jako seriálový doktor Hanák z Ordinace v růžové zahradě 2 nemá prý Fiala daleko k alkoholu. „Tím, že pocházím z Moravy, tak mám vztah k alkoholu poměrně kladný, protože na Moravě je alkohol součástí kultury,“ svěřil se otevřeně herec. Na rozdíl od Hanáka prý ale se závislostí nikdy problém neměl a své pití má pod kontrolou. „Nikdy jsem si neříkal, že bych měl ubrat,“ tvrdí Radim, kterému zřejmě pití pomáhá odbourat všechny zábrany, dodává mu odvahu a dobrou náladu. A když se herec napije, tak to, podle slov jeho hereckých kolegů umí pořádně rozjet a ženy před ním nemají žádnou šanci.

Žhavý flirt s kolegyní ze seriálu Ordinace?

Herec je prý toho názoru, že jednou za čas si přece může pořádně vyhodit z kopýtka. Takže když je na nějaké zábavě, většinou tam prý vydrží až do pozdních ranních hodin. Fešný lékař ze seriálu Ordinace si pozornost žen náležitě užívá, když je neustále v obležení fanynek. V alkoholovém opojení nejen rád flirtuje, ale někdy řekne i něco, co by v životě nikomu neprozradil. Má nějakou tajnou milenku? Proslýchá se, že se schází s kolegyní z Ordinace, herečkou Janou Holcovou (44), s níž má v seriálu milostný poměr. Holcová hraje doktorku Zitu Drábovou, která popletla Hanákovi hlavu. Je možné, že spolu něco mají i ve skutečnosti, když spolu tak rádi chodí posedět? Že by na natáčení seriálu mezi nimi přeskočila jiskra? Točit intimní scény s krásnou herečkou Radima zřejmě nenechalo chladným. Ani jeden z nich ale žhavý flirt nepotvrdil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden