Moje šťastná hvězda

Stále miluje exmanžela?

Stašová s oblibou říká, že v minulém životě žila v Itálii. Chystá se tam snad jednou přestěhovat?

Herečka Simona Stašová (68) se nikdy netajila tím, že miluje vše, co je italské. Jen málokdo ale tušil, že tím možná myslí i svého exmanžela Eusebia Ciccottiho (65).

Nestárnoucí Simona Stašová (68) o sobě říká, že pokud existuje nějaká reinkarnace, tak určitě musela v minulém životě žít v Itálii. „S oblibou říkám, že jsem byla v Římě toulavou kočkou,“ vyjádřila se před časem ke své lásce k jihoevropské zemi.

Láska, která nikdy neskončila?

S tím jde ruku v ruce i to, že stále nezapomněla na svou možná nejvášnivější lásku, kterou před lety prožívala s charismatickým Italem Eusebiem Ciccottim (65), s nímž přivedla na svět syna Marka (38). Ačkoli se po osmi letech manželství rozvedli, stále pro něj má slabost. Je snad možné, že se za ním do Itálie v budoucnu odstěhuje?

Nedokázala mu odolat

Vždy když o profesorovi italštiny a dějin umění mluví, působí zamilovaně. Jednoduše ho nedostala z hlavy, což ostatně sama přiznává. „Nikdy jsem Eusebia nevymazala ze života. Nebylo ani proč.

Když jsme se poznali, tak to rozhodně nebyla žádná studentská láska, kde by se pak po rozvodu vzal papír, zmuchlal a zahodil,“ řekla před lety k jejich manželství. Později pak také uvedla, že jejich vztah vlastně nikdy neskončil, ale nechce to víc rozvádět.

Sice se před lety rozvedli, ale ona ho nejspíš stále miluje.

V jejím srdci má stále velké místo

Je tajemná a to může být signálem, že se chystá něco velkého, změna v jejím životě. Ostatně, už ji naznačila. „Kdoví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu,“ sní o budoucnosti v milované Itálii.

Zatím tak mají nejspíš vztah na dálku, možná se párkrát za rok navštíví. Možná už i stěhování několikrát zvažovala, kdoví, možná měla i sbalené kufry. Zatím tu ale musí být pro svou milovanou maminku, herečku Jiřinu Bohdalovou (92).

Marek po otci zdědil velké charisma.

Maminka má přednost

Ta má za sebou složitý rok, během kterého bojovala s plicní embolií a pod tíhou zdravotních problémů ukončila svou divadelní kariéru. Je sice stále silná, ale tělo ji občas neposlouchá a v ten okamžik svou dceru potřebuje.

A dokud se situace nezmění, stěhování do Itálie nastálo jednoduše nepřichází v úvahu. Jejich pouto je ale natolik silné, že si na své společné chvíle vášně a romantiky určitě rádi počkají.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden