Můj čas na kafíčko

Tajemství její štíhlé postavy

Vzáří oslavila herečka, známá ze seriálu Ulice, Yvetta Blanarovičová (60), jubilejní šedesátku, i tak ale působí mladistvě a je plná energie.

A vlastně může sloužit jako skvělý vzor pro všechny ženy, které mají pocit, že je jejich metabolismus zpomalený a hubnutí v jejich věku už prakticky není možné. Blanarovičová dokonce v rozhovoru odhalila návod, podle kterého se do roka vždy spolehlivě zbavila kil navíc.

A jelikož hubla vždy pomalu, je vysoce pravděpodobné, že by ji mohl do budoucna minout i obávaný jo-jo efekt. Klíčem k úspěchu byla úprava stravy a samozřejmě také hodně pohybu.

„Ráno jsem se probudila, dala jsem si fresh a kávu, dopoledne nic, potom oběd a kolem šesté večeři,“ prozradila herečka s tím, že se jí tento systém vždy osvědčil. Neomezovala se totiž v jídle, jedla vždy vše, na co měla chuť. Dokonce ani nepotřebovala pomoc žádného odborníka.

„Každý je strůjcem a bohem svého těla,“ má v tom Blanarovičová jasno a my jí věříme každé slovo. Vždyť za rok takhle zhubla i krásných devět kilo a je šťastnější než kdykoli předtím.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden