Moje šťastná hvězda

Vdala se potají za svého partnera?

Už nějaký čas prožívá Zuzana Vejvodová (43) vášnivou lásku s neznámým mužem. Jsou spolu už snad tak daleko, že se stihli potají vzít? Jí už to v minulosti jednou nevyšlo.


Krásná herečka ze seriálu Jedna rodina Zuzana Vejvodová (43) si své soukromí dlouhodobě střeží jako oko v hlavě. Zvláště pak o milostném životě je z ní během rozhovorů těžké něco vytáhnout.


Zajímavé informace nám ale poskytl zdroj z blízkého okolí herečky, který si nepřeje být jmenován. Vejvodová je podle něj krátce vdaná. Opravdu je možné, že se jí podařilo svatbu před veřejností utajit?


Láska na první pohled?


Vášnivou lásku přiznala herečka zkraje letošního roku. Sice úplně neodhalila identitu svého partnera, ale prozradila alespoň to, že pracuje s výpočetní technikou. Seznámit se spolu měli úplně jednoduše – Vejvodové se jednou porouchal počítač a on jí ho přijel opravit. „A už to bylo,“ svěřila se herečka.


Chtěla si ho vzít, ona ale raději odešel za jinou.

Pokud se opravdu vzali, musí to být pro ní velké zadostiučinění. V minulosti si totiž moc přála, aby stanula před oltářem se svým bývalým partnerem, hercem Pavlem Nečasem (57), ale na slavnostní „ano“ bohužel nedošlo. Nestačilo ani to, že mu porodila v roce 2012 syna Jonáše (11). Rozešli se a Vejvodové tehdy zbyly jen oči pro pláč.

Zklamaná pak byla nejspíš po čase znovu, a to když zjistila, že svou další partnerku Arianu Rakovou si už Nečas vzal. V tu chvíli si tak pravděpodobně říkala, co asi ona udělala špatně, že s ním před oltářem nikdy neskončila. Prý si hodně zoufala, padaly otázky, v čem je ta druhá lepší apod. Prostě to moc bolelo. O to víc jí lidé přejí štěstí.

Jak to vlastně je?

Jestli došlo na vysněnou svatbu, rány z minulosti se tak snad konečně definitivně zacelily. Určitě by si to Zuzana Vejvodová moc zasloužila. Její fanoušci by si samozřejmě moc přáli, aby se v takovém případě pochlubila fotkami ve svatebním. Téměř všichni se totiž shodují, že by jí to v bílých šatech moc slušelo. Tak uvidíme, jak se to nakonec celé vyvine.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden