Můj čas na kafíčko

Tají, že se vdala za svou velkou lásku?

Krásná herečka ze seriálu Jedna rodina Zuzana Vejvodová (43) si hodně chrání své soukromí.

Možná i proto byla v posledních měsících často spojována s mnoha svými hereckými kolegy. Nejdříve to byl pohledný Stanislav Majer (45), se kterým si v seriálu vyzkoušela četné milostné scény. A naposledy se povídalo, že má blízko k Cyrilu Dobrému (27).

Udělala tedy v životě velkou změnu?

Těžko ale říct, co přesně z toho byla či nebyla pravda. K nám do redakce se totiž od zdroje, který si přeje zůstat v anonymitě, donesly informace o tom, že je herečka nejenom zadaná, ale dokonce se potají vdala. Může to snad být pravda?

S kolegou Dobrým by jí to ovšem slušelo.

Kolegové jsou nejspíš bez šance

My jsme se samozřejmě okamžitě dali do pátrání a přišli jsme na to, že herečka přece jen letos jednou promluvila o tom, že není sama. Svěřila se v rozhovoru, že je zamilovaná do neznámého muže, který není z branže, nýbrž pracuje s výpočetní technikou. Právě ta je dokonce měla dát před časem dohromady.

Spojila je vlastně náhoda

Herečka měla problém s počítačem a potřebovala opraváře. Právě její budoucí pan Božský jí přispěchal na pomoc coby pomyslný rytíř. Slovo dalo slovo, a velká láska byla na světě. No, a kdoví, třeba Vejvodová svého počitačového mága miluje víc než svého bývalého partnera, herce ze seriálu ZOO Pavla Nečase (57).

Rozchod byl velmi bolestivý

S tím byla několik let, a dokonce mu i porodila syna Jonáše (11). Herečka si poté malovala, že se jednoho dne vezmou a budou spolu šťastni, dokud je smrt nerozdělí.

Jenže na veselku nakonec nedošlo, Nečas si našel jinou a rozešel se s ní. O to víc by tak bylo krásné, kdyby se potvrdily informace od našeho tajného zdroje a herečka byla skutečně už v těchto chvílích vdaná.

Opravdu už má doma snubní prsten?

Trochu by to vysvětlilo její chování z poslední doby. Ve společnosti totiž působí mimořádně spokojeně a sebejistě. Právě to jí po rozchodu se záletným Nečasem tolik chybělo. Pokud se opravdu vdala, určitě se to brzy provalí.

A to třeba tak, že si zapomene předtím, než půjde na veřejnost, sundat zásnubní prstýnek nebo se jednoduše prořekne před někým, kdo tajemství neudrží. My samozřejmě budeme zjišťovat podrobnosti, a jakmile cokoli zásadního odhalíme, okamžitě vás budeme informovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden