Můj čas na kafíčko

Skončila znovu se zlomeným srdcem?

Ačkoli herečka Anna Polívková (44) momentálně září v nové řádě seriálu Einstein, v osobním životě příliš radosti nejspíš nezažívá.

Už dlouho se neobjevila ve společnosti po boku charismatického Itala a množí se spekulace o tom, že už spolu nejsou. Zjistila snad, že to není ten pravý, a rozešla se s ním? Pokud ano, je to určitě velká škoda.

S Italem působili jako ti, které spojil osud.

Tolik jim to spolu slušelo...

V minulosti se s ním totiž opakovaně objevila na veřejnosti a vždy působili na okolí jako dvě zamilované hrdličky. Vášnivého Itala vzala na oslavu Jiřího Krampola (85) nebo také na premiéru filmu Po čem muži touží 2. Po jedné z akcí je dokonce novináři přistihli, jak se spolu loučili vášnivými polibky.

Byl velmi plachý

Pravda ale je, že kdykoli se je snažil někdo vyfotit či natočit, neznámý Ital působil, že mu to nedělá dobře. Byl plachý a zájem novinářů ho spíš děsil. Náš zdroj z blízkého okolí herečky nám přesto sdělil, že do něj byla bezhlavě zamilovaná a doufala, že v něm našla toho pravého.

Dokonce spolu měli plánovat i společnou budoucnost včetně zásnub a svatby. Bohužel to ale podle našich informací vypadá, že na to nikdy nedojde a že Anna Polívková opět po nějaké době skončila se zlomeným srdcem. To, že nemá na muže moc štěstí, není žádným velkým tajemstvím.

Vášnivá láska ze StarDance

Vážný vztah prožila v minulosti s tanečníkem Michalem Kurtišem (34), kterého pustila hluboko do svého srdce během StarDance před deset lety. Přeskočila mezi nimi jiskra a těžko se vzájemným citům bránili. Nakonec jim podlehli a chtěli spolu trávit každou chvilku.

Jeden čas se dokonce povídalo, že plánují svatbu, či dokonce založení rodiny. Nakonec to nevyšlo, protože se po šesti letech rozešli. Důvody dodnes nejsou známé, těsně po rozchodu se ale nesly zvěsti, že z jejich vztahu vyprchala vášeň.

Ani koloušek nebyl šťastná volba

Polívková chodila také s o třináct let mladším Jiřím Matouškem (31). Sice jim to spolu slušelo, ale nakonec spolu randili jen několik měsíců. Jejich vztah byl od začátku kontroverzní, a to kvůli jeho minulosti. V roce 2010 totiž skončil druhý v soutěži o nejsympatičtějšího homosexuála.

Zatím to tak vypadá, že kdykoli se herečka zamiluje, nakonec je z toho velké zklamání. My ale věříme, že si pro ni jednou dojede její princ na bílém koni. A může se to stát ve chvíli, kdy to vůbec nebude čekat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden