Moje šťastná hvězda

Mizí za láskou do Německa?

Už brzy dá možná České republice sbohem. Říká se, že si sympatická Anežka Rusevová (37) našla partnera v sousedním Německu.

Tichá voda břehy mele a v případě sympatické Anežky Rusevové (37) to prý platí stoprocentně. Hvězda seriálu Ulice se neustále tváří, jako že je sama a žádný chlap o ni pomalu ani nezavadí. Jenže se povídá, že jen velmi dobře klame tělem a už nějakou dobu se s někým stýká!

Její vyvolený je prý Němec, což by nebylo nic překvapivého. Herečka se několikrát vyznala k lásce k Německu a německému jazyku, v minulosti navíc pracovala v Norimberku i Berlíně. Možná právě tehdy se s někým seznámila, což postupně vykvetlo až v romantický vztah.

Nepříjemné urážky

Spousta lidí tvrdí, že pro Rusevovou by bylo úplně nejlepší, kdyby z Česka na chvíli odešla, takže její případný úprk do Německa schvalují. Herečka totiž v poslední době čelí nepříjemný urážkám, které komentují její vzhled.

Prý má vrásky z toho, jak zhubla, někteří lidé se obouvají i do toho, jak se obléká apod. Dokonce se komentářů dočkala i od kolegů, což jí dle jejích vlastních slov hodně mrzelo. Šlo zejména o její účinkování v seriálu Eliška a Damián, které se obecně přiliš nepovedlo a seriál, který byl nejprve vynášený do nebes, nakonec totálně propadl.

Jakákoli změna by tak pro herečku zřejmě byla prospěšná, utekl aby od všeho pryč. Zkoušeli jsme vypátrat, kdo by mohl být vyvoleným ženy, která po tatínkovi, známému herci Radanu Rusevovu (†51) zdědila divoké bulharské kořeny. Do uzávěrky tohoto čísla se nám však totožnost jejího partnera zjistit nepodařilo. Což však neznamená, že neexistuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden