Můj kousek štěstí

Veronika Gajerová: Dluhy rostou! Co si počne?

Asi chyběla ve škole v hodině literatury, kdy paní učitelka hovořila o přelomovém románu Boženy Němcové Babička. Protože právě babička tu říká Barunce, když se jí nechtělo sehnout se na dvorku pro husí pírko: „Dobrá hospodyňka pro pírko i přes plot skočí.“


Po uši zadlužená Veronika Gajerová zacházela, jak se zdá, s majetkem naopak poněkud lehkomyslně. Podle důvěryhodného zdroje se o své pohledávky přihlásilo jedenačtyřicet věřitelů, kteří údajně požadují neuvěřitelnou sumu. Čtyři a tři čtvrtě milionu korun. Veronika požádala o oddlužení, a tak záležitost převzal insolvenční správce, který nyní čelí další žalobě.

Jeden z věřitelů se domáhá daleko vyšší částky, než mu byla přiznána. Nelze tedy vyloučit, že hereččin dluh naroste o další stovky tisíc korun. Gajerová dlouho působila v Ordinaci v růžové zahradě, kde představovala sestru Pantoflíčkovou.

Tam si musela vydělat bez přehánění miliony. Kam se poděly, ví jen ona. Argumentuje tím, že to měla coby opuštěná žena se dvěma dětmi složité. Problémy podle ní začaly, když od ní utekl režisér Petr Kracik (62).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden