Můj kousek štěstí

Veronika Gajerová: Dluhy rostou. Jak je to možné?

Šok způsobila Veronika Gajerová nedávným přiznáním svízelných problémů s penězi. „Moje finanční problémy se vlastně táhnou od té doby, co ode mě odešel Petr Kracik.

Zůstala jsem se svými dvěma dětmi sama, a ač to tak nevypadá, svým způsobem jsem taky oběť,” rezignovaně prohlásila, když se na podzim ukázalo, že čelí milionovým dluhům. Jak k nim přišla, zůstává přece jen trochu záhadou, neboť je známo, že si jako sestra Pantoflíčková v Ordinaci v růžové zahradě a rovněž díky dabingu svého času vydělala slušné peníze, značně přesahující obvyklé příjmy matek-samoživitelek.

“Požádala jsem si o oddlužení, najala si dobrého právníka. Prostě mám pocit, že v tuhle chvíli to zvládnu,” slíbila před koncem roku herečka. Hotové pozdvižení tudíž vyvolala zpráva, že je všechno jinak.

Celkový dluh se údajně teď už šplhá k astronomickým pěti milionům, největší část závazku tvoří úroky z půjček a pokuty z prodlení, věřitelů má být až jedenačtyřicet. Mezi nimi kolegové a přátelé. Blondýnčina psychika trpí, čelit dluhu v takové výši musí být vyčerpávající.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden