Můj kousek štěstí

Veronika Gajerová: Ve spárech dluhů

Představovat si, že všichni známí herci jsou “v balíku”, by bylo značně naivní. Ne každý si dokáže sehnat dostatek lukrativních kšeftů či správně hospodařit s penězi.

Ale že bude patřit mezi zadlužené zrovna Veronika Gajerová, bývalá sestra Pantoflíčková z Ordinace v růžové zahradě, to by hádal málokdo. Seriózní maminka dvou dětí, Elišky (17) a Kryštofa (22), bojuje s finanční tísní od doby, kdy rodinu opustil jejich tatínek, režisér Petr Kracik (61), který utekl za Terezou Kostkovou (43) - ale té už také utekl.

“Myslela jsem, že to ustojím, ale nabalovalo se to,”řekla Gajerová, která si údajně po menších částkách vypůjčila více než tři miliony korun. Podle důvěryhodných zdrojů momentálně dluží devětadvaceti věřitelům.

Některé pohledávky se řešily exekučně, jiné soudně. Herečka byla nakonec nucena vyhlásit osobní bankrot a požádat o oddlužení, čemuž soud vyhověl. “Ano, snažím se to řešit. Máme s přítelem dohromady čtyři děti a nerada bych se ocitla v situaci, že třeba nebudeme bydlet,” říká.

Žije z divadelního platu, nabídku na natáčení filmu či seriálu v současné době bohužel nemá. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden