Moje šťastná hvězda

Zůstane sama jen s dcerou?

Jejich láska je prý minulostí. Dana Batulková (65) a její mladší partner Ondřej Zajíc (53) měli jít od sebe. Začne jinou kapitolu?

Hovořilo se o svatbě, místo toho se ale prý rozešli. Dana Batulková (65) byla vždycky samý úsměv, poslední dobou ale jako když utne. Okamžitě se tak začalo spekulovat, že se rozešla s Ondřejem Zajícem (53), což ostatně byla věc, před kterou ji hodně lidí dlouho varovalo.

Tvrdili, že mladší chlap jednou uteče za jinou ženou. A podle všeho se to stalo a herečce ze seriálu Dobré zprávy zůstaly jen oči pro pláč.

Jako zázrakem se usmířily

Pro Batulkovou by to ale mohlo znamenat otevření nečekaných možností. Dlouho si nerozuměla s dcerou Marianou Prachařovou (29), obě to přiznávaly. „Jsem na ni nepříjemná, odsekávám, a i když si to nezaslouží, nemohu si pomoci,“ nechala se slyšet Prachařová.

To se ale změnilo, obě ženy k sobě našly cestu. A podle některých lidí je to tím, že ze života Batulkové odešel Zajíc, se kterým se prý její dcera příliš nemusela. Někteří lidé dokonce říkali, že se mu cíleně vyhýbala.

Je otázka, co za tím mohlo být, co si ti dva případně udělali či neudělali. A jestli to byla pravda, nebo jen zákulisní drby. V každém případě se vztah matky s dcerou jako zázrakem změnil.

Její partner měl podle všeho dlouho zaječí úmysly.

Nastěhují se k sobě?

Říká se, že Batulková Zajíce prostě obětovala, položila ho na oltář zlepšení svého vztahu s dcerou. Pokud to tak je, tak to rozhodně výborně zafungovalo. Některé zdroje dokonce naznačují, že se Prachařová k mamince zase vrátí a budou spolu bydlet.

Dávalo by to smysl, Prachařová je bez partnera, takže takovému kroku z její strany nic nebrání. Poslední „překážkou“ byl asi právě Zajíc. Samozřejmě by v takovém případě bylo zajímavé sledovat, jestli si dámy zase brzy nepolezou na nervy.

Jednoho dne by totiž Batulková mohla začít litovat a přece jen zase začít toužit po tom, aby po jejím boku uléhal nějaký muž. I proto, že na svůj věk vypadá stále výborně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden