Moje šťastná hvězda

Cítí, že její partner je ten pravý!

Dokáže si představit vlastní rodinu.

Herečka Anna Slováčková (28) znovu bojuje s rakovinou, hodně jí v tom zřejmě pomáhá i její nový přítel. Touží po dítěti a věří, že to vyjde.

Vztahy se nikdy nechlubila, Anna Slováčková (28) se dle svých slov bojí, že poté, co odhalí totožnost partnera, všechno skončí. Ani tentokrát neudělala výjimku, ale zdá se, že našla pana Božského.

„Je to chytrý, vtipný, super týpek,“ rozplývá se nad svou láskou. Téměř jisté je, že chlapík není z branže a je starší než hudebnice.

Přáteli byli asi dlouho

Také to vypadá, že nejde o nikoho, koho by předtím, než spolu začali chodit, neznala. I náš zdroj, který je se situací v showbyznysu dobře obeznámen, potvrdil, že byli už pár let přáteli. Ať je to jakkoli, je moc dobře, že dcera Dády Patrasové (67) a Felixe Slováčka (80) má někoho, o koho se může opřít.

Už podruhé totiž prochází bojem se zákeřnou rakovinou a potřebuje chlapa, který ji podrží. Navíc se nedávno nechala slyšet, že uvažuje o mateřství.

Zamlouvá se jí představa těhotenství

Slováčková si moc dobře uvědomuje, že existuje spousta dětí, které nemají šanci poznat lásku rodičů a pravý domov. „Dokázala bych dát stejnou lásku dítěti svému i adoptovanému. Každopádně s mou diagnózou je to dost komplikované,“ hořce se usmívala s tím, že lidem s její nemocí se adopce většinou nepovolují.

„Bůhví, jaký osud mě čeká.“ Ještě dodala, že představa těhotenství se jí docela zamlouvá. Uvidíme, jak to dopadne. Každopádně se proslýchá, že její partner by rozhodně nebyl proti miminku, ať už by bylo jeho vlastní, nebo adoptované. Snad jim to tedy vyjde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden