Můj kousek štěstí

Daniela Šinkorová: Opravdu má bohatého manžela?

Že se provdala za pohádkového boháče, o tom živá duše nepochybovala. Krásné modelky a herečky to tak dělávají, lépe se jim žije s pocitem, že jsou zajištěné a nemusí se bát případné nouze. Ostatně Daniela Šinkorová zaplatila za život s Ladislavem Polákem (54) určitou daň.


Z důvěryhodných zdrojů se rozšířily informace, že má její podnikatel námitky proti Danielině strmě stoupající kariéře. Černovlasá kráska svého času zářila v Ordinaci v růžové zahradě, její postavu sympatické doktorky Gity fanoušci zbožňovali.

Partner patrně žárlil, možná na Danieliny úspěchy, možná na herce, s nimiž spolupracovala, kdoví. A tak dala herečka Ordinaci sbohem, čímž vystoupila z rozjetého vlaku na slepou kolej. V zimě roku 2016 se tajně vdala. Snad tím došla svého štěstí, na druhou stranu její kariérní vzestup se zastavil. V době koronavirové byla dokonce nucena pracovat v rodinné pizzerii.

Docházejí snad manželům peníze? Fanoušci se podivují, proč musí manželka tenisového trenéra celebrit a spolumajitele tenisového areálu vypomáhat v restauraci. A aby toho nebylo málo, Daniela přiznává, že se s mužem hádají. „Jasně, to víte že jo,“ upřímně odvětila na otázku, zda mají takzvanou italskou domácnost.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden