Můj kousek štěstí

Iva Pazderková: Ve spárech deprese

Přiznala, že se čas od času cítí pod psa. Teď zřejmě ještě víc – snad za to může nucená pauza v činnosti během koronavirové pandemie. O Ivě je totiž známo, že je jako tornádo a zvládne milion pracovních závazků.


Běda však, když se čas zastaví a zavládne děsivé bezčasí – jako se to stalo zrovna nedávno. V takových chvílích se o herečku pokoušejí chmury. Nechala se slyšet, že měla pekelný den.

Svému příteli, televiznímu produkčnímu Hynku Lorencovi oznámila, že je tlustá, vynadala kočkám, že pouští chlupy, vzala ledničku útokem, což její depresi ještě prohloubilo, kromě toho si všimla, že zapomněla zalít kytky.

„Natočení miliontého zbytečného videa, pocit zmaru a nedostatečnosti, tři díly seriálu, pocit, že svět nejde zachránit a obrovská dávka neopodstatněné sebelítosti,“ líčí své pocity Iva.

Naštěstí jí kolegyně daly okamžitě najevo, že není na světě sama. „Ivo, základ je nikdy, nikdy se nesebelitovat! Protože všechno je, jak má být,“ ujistila herečku Dagmar Havlová (67). „Ivulinko, nejsi vůbec tlustá, jsi krásná, moudrá a ukrutně vtipná,“ přidala se Eva Holubová (61).

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden