Můj kousek štěstí

Je tu závist! Může to Pagáčové s manželem fungovat?

Nedávno hvězda seriálu Jedna rodina sdílela fotku, na níž pláče. Začalo se povídat, že se Patricie Pagáčová (35) nepohodla s manželem. Tibor Pagáč (32) měl podle některých lidí dost spekulací, které se kolem jeho ženy objevily.

Hlavně prý mělo jít o její údajný románek s kolegou ze seriálu Václavem Matějovským (28). Nic takového se ale nepotvrdilo. Zřejmě šlo jen o fámy, protože sympatická blondýnka o svém manželovi mluví v podstatě jen v superlativech.

Logicky tak u některých lidí vzbuzuje závist, neboť mít doma pana Dokonalého, to je sen každé ženy. Otázka však je, jestli jim to může takto fungovat i v budoucnu.

Herečka jde z role do role, navíc se stala moderátorkou show Česko na grilu. Lze předpokládat, že na Pagáče částečně přehodí i péči o jejich dceru Bibianu (2).

Zlé jazyky naznačují, že je to cesta do pekel, protože Pagáče dřív, nebo později přestane bavit být „mužem v domácnosti“. Spíš to ale jen vypadá na pokusy, jak dvojici rozdělit.

Pro herečku se jako mnohem nebezpečnější jeví to, že na jejího muže začne dělat oči nějaká její konkurentka a dramaturg svodům podlehne. Nakonec, nebylo by to v podobných případech poprvé ani naposledy. Pokud se mu manželka málo věnuje, může se jí to vymstít.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden