Můj kousek štěstí

Kateřina Kristelová: Na svého vězně trpělivě čeká

Stále v base. Takový je osud jednoho z nejsledovanějších kriminálníků současnosti, bývalého fotbalisty Tomáše Řepky (45). Těšil se, že před Vánoci svlékne vězeňské tepláky, vyfasuje civil a půjde domů za svou milovanou Kateřinou, ale všechno je jinak.

Mimo jiné soud nepřesvědčil, že se polepšil, a žádost o předčasné propuštění podal před uplynutím třetiny trestu. To bude až v polovině prosince. Nejspíš chodil za školu, když se probíraly zlomky, a takhle to dopadlo.

Soud nebyl spokojen ani s tím, jak Řepka po několika měsících za katrem hodnotí podání smyšlených erotických inzerátů za exmanželku Vlaďku Erbovou (38). Uvedl totiž, že to byl z jeho strany zkrat a klukovina.

To se soudci nelíbilo, čekal jiná, daleko pádnější slova. Bouřlivák tak zůstává v chládku a jeho zlatovlasá přítelkyně Kateřina Kristelová má příležitost předvést celému světu, jak moc je charakterní. A zdá se, že skutečně je.

Ač mnozí prorokovali, že co nevidět začne významně pokukovat po jiných svalovcích, Kateřina je tvrdá jako skála. “Tomáš zažil v životě hodně těžkých zápasů, dá i druhou půli, kterou nastupuje,” vyjádřila se s tím, že nemilosrdné odloučení jejich vzájemnému vztahu neublíží, ba naopak: ještě ho posílí.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden