Moje šťastná hvězda

Konečně Basiková objevila novou lásku?

V životě Báry Basikové (61) se prý nedávno konečně objevil nový muž. Naznačují to některé indicie včetně toho, že zpěvačka změnila image. Rozhodně k lepšímu!


Má za sebou tři rozvody. Možná tedy už ani nedoufala, že se znovu zamiluje. Tím spíš, že se povídalo, že se muži Báry Basikové (61) většinou bojí, zpěvačka má působit drsně a nepřístupně. Přitom jde o citlivou duši, která by se pro lásku rozdala.


Když dorazila na promítání dokumentu Málo mě znáš o Ivetě Bartošové (†48), lidé si užasle špitali, jak úžasně vypadá. Měla dobrou náladu, rozdávala úsměvy na všechny strany. A vše korunovala precizním make-upem a outfitem podle moderních trendů. Jaká to parádní změna!


Jaromír Pizinger (68) dlužil hodně peněz, vztah byl hodně hektický.

Zasáhl nový partner?

Pár dní předtím totiž spoustu svých fanoušků vyděsila, když se na sociální síti ukázala neupravená a rozcuchaná. Povídalo se, že proměna přišla i na přání jejího nového partnera, který nechtěl, aby se ukazovala na veřejnosti jako strašidýlko. Pokud se tato informace potvrdí, bude to skvělá zpráva!   

Byli milenci v době, kdy byl hudební skladatel Michal Pavlíček (68) ženatý.

Na muže zatím bohužel moc štěstí neměla

Basiková by si totiž po svém boku muže opravdu zasloužila. V tomto ohledu to zatím moc slavné nebylo. S prvním manželem, bývalým hudebníkem Petrem Jíchou (60), má jednatřicetiletá dvojčata Marušku Aničku.

Nejprve ji všemi silami podporoval, horší to bylo, když se proslavila. Jícha to prý nezvládl, takže se raději rozešli. Dále si vzala architekta Jaromíra Pizingera (68), který však dlužil velké peníze, a navíc ji podváděl.

Její známí tento vztah popisovali jako peklo na zemi. Rozvod byl pro zpěvačku vysvobozením. Třetím manželem byl Petr Polák (45), se kterým má syna Theodora (14). Ani zde to ale nevyšlo.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden