Můj kousek štěstí

Manžel Adély Gondíkové chytá druhou mízu

Už dlouho sekal latinu

Bojí se, že o něj přijde, protože se v chlapovi probouzí „staré já“. Takové informace kolují zákulisím showbyznysu, pokud jde o herečku ze seriálu Ulice a jejího manžela Jiřího Langmajera (57).

Herec ze seriálu Kriminálka Anděl začíná čím dál více vyhledávat dobrodružství a hodně času tráví mimo domov. Adéla Gondíková (50) sama uvedla, že se její drahá polovička teď chystá na výstup šestitisícovky v Himálaji. Jako by si herec potřeboval dokazovat, že je stále drsný chlap.

Nechali se během nedávné cesty po Tanzanii pomazat kouzelným olejem. Aby se jim splnila tajná přání...

Minulost lovce

Někteří lidé tvrdí, že se brunetka bojí, aby její manžel nezačal zase vyvádět. V jeho náruči v minulosti skončila například modelka Petra Faltýnová (45), spekulovalo se i o vášnivých románcích s herečkou Marií Málkovou (40), Eliškou Křenkovou (34) a dalšími.

A i když se zdálo, že se po boku Gondíkové zklidnil, ne nadarmo přísloví říká „starého psa novým kouskům nenaučíš“. Langmajer touží po adrenalinu. A kdoví, co se stane, pokud „přičichne“ ke starým dobrým časům lva salonů.

Zahodí všechno, co dokázal?

Před časem přiznal, že chodil k psychiatrovi, a kdyby tak neučinil, už by tu možná nebyl. Čili by opravdu musel cítit velmi silné vábení minulosti, aby to, s čím se úspěšně popral, jen tak zahodil.

Nebyl by ale prvním ani posledním mužem, který v pokročilém věku „zblbnul“ a místo pohody rodinného krbu a milující manželky zvolil cestu za dobrodružstvím. Lze však předpokládat, že Gondíková by mu to moc dlouho netolerovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden