Moje šťastná hvězda

Nevěry a smrt jediné dcery!

Osud jí nepřál. Přestože Alena Vránová (91) patřila k nejkrásnějším herečkám, hodně toho vytrpěla.


Muži jí padali k nohám, mohla mít kohokoli, na koho si ukázala. Představitelka Pyšné princezny se ale v životě trápila. Alena Vránová (91) dostávala už v dětství rány ze všech stran. A právě kvůli tomu začala s herectvím. Alespoň na chvíli se dostávala do jiného světa.


„Potřebovala jsem se za někoho a něco schovat. Byly to role,“ přiznala herečka. Zmíněná Pyšná princezna jí změnila život v mnoha ohledech. Jako Krasomila se zapsala nejen do srdcí diváků, ale i do srdce krále Miroslava, kterého hrál Vladimír Ráž (†77).


Rozvod a tragédie


Kvůli charismatickému krasavci se rozvedla s nadšeným komunistou, spisovatelem Pavlem Kohoutem (94). Ten ji pak „za odměnu“ vláčel špínou, bývalé manželce se omluvil, až když mu bylo devadesát let. Kdo by se ale myslel, že to s Rážem vyhrála, spletl by se.


Z lásky zůstaly jen nepěkné vzpomínky.

Říkalo se, že ji podváděl, nakonec se rozvedli. On se později oženil potřetí, ona do svatby už nikdy nešla. Z nepovedeného manželství vzešla dcera Markéta Rážová (†55), která však holdovala alkoholu a bohužel zemřela předčasně.

Tajná láska kolegy

Přes všechny hrůzy však Vránová život nikdy nezabalila. Radost jí dělá vnučka Tereza Nyass (42) a její tři synové, hereččini  pravnuci. Všichni se věnují muzice. Zatímco soukromý život dlouho trpěl, pracovně se jí dařilo mnohem lépe.

Dvakrát získala cenu Thálie, zahrála si nespočet velkých rolí. A ještě jedna věc ji může těšit – legendární herec Petr Kostka (84) nedávno přiznal, že do ní byl před šedesáti lety zamilovaný. Alespoň jeden super chlap.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden