Moje šťastná hvězda

Odjela herečka tajně do Itálie?

Zrušila nasmlouvanou práci, najednou jako by zmizela. Simona Stašová (68) hovořila o nemoci, některé informace ale naznačují i něco jiného.

Její pracovní diář byl před Vánoci naplněný k prasknutí, najednou ale začala Simona Stašová (68) rušit jednu akci za druhou. Přepadla ji zřejmě nemoc, jejíž průběh byl mnohem horší, než původně sama očekávala.

Nebo je to malinko jinak, jak se začalo po několika dnech spekulovat v zákulisí českého showbyznysu? Někdo totiž tvrdí, že herečka šla za hlasem svého srdce.

V náručí exmilence?

Není žádným tajemstvím, že se velkou část letošního roku starala o maminku Jiřinu Bohdalovou (92), která na tom byla špatně. Nikdo by se tak nemohl divit, že toho na ni bylo už opravdu hodně a potřebovala si na chvíli vydechnout.

Povídá se, že zamířila do Itálie za svou láskou, italským profesorem a kritikem Eusebiem Ciccottim (65). Ten byl jejím osudovým mužem, přestože před ním byla vdaná za pohádkové prince Pavla Trávníčka (73), což ale nedopadlo dobře. Někteří lidé tvrdí, že je s Italem stále pojí silné pouto a jsou pravidelně v kontaktu.

Muselo by to být vážné

Na druhou stranu je ale pravda, že by bylo hodně zvláštní, kdyby Stašová odjela v době, kdy má hromadu práce. Musela by se asi cítit opravdu velice unavená a na pokraji sil, aby takový krok udělala.

V redakci si sice myslíme, že s Ciccottim stále udržuje jakýsi druh vztahu, tentokrát za pracovní indispozicí ale asi opravdu stála nemoc. Stašové i proto přejeme, aby se dala co nejrychleji dohromady!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden