Můj čas na kafíčko

Užívá si Stašová s expartnerem v naprostém utajení?

Milostný život oblíbené herečky Simony Stašové (68) je dlouhodobě opředen vlnou tajemství. Jakmile se jí novináři zeptají, zda je zamilovaná, vždy odpoví, že má ve svém životě lásky tolik, kolik potřebuje. Jednoduše mlží a nechce kápnout božskou.


Do soukromí nechce nikoho pustit


Možná má ale důvod, proč o tom nemluvit, neboť tuší, že takové informace by mohly spustit vlnu zájmu médií. Podle našich informací ale sama skutečně není, a dokonce měla být spatřena, jak se po Praze vodí za ruku s mužem, který velmi připomínal jejího exmanžela, Itala Eusebia Ciccottiho (65). Je možné, že oba následovali hlasy svých srdcí a našli si cestu, jak být spolu?


Eusebio Ciccotti (65).

Maminku má na prvním místě

O Stašové se ví, že momentálně svůj život zasvěcuje péči o milovanou maminku, legendární herečku Jiřinu Bohdalovou (92). Ta měla v minulém roce vážné zdravotní problémy, během kterých jí dokonce šlo i o život.

Ačkoli tak herečka dlouhodobě říká, že si dovede v budoucnu představit život v Itálii, zatím to není na pořadu dne. Potřebuje být v Česku pro případ, že by ji maminka potřebovala.

Jezdí za ní z Itálie?

Třeba se ale na dálku s Eusebiem domluvili, že za ní bude z Itálie cestovat, aby spolu neprožívali jen vztah na dálku. Ostatně nejednou uvedla, že k sobě mají i po rozvodu velmi blízko.

„Nikdy jsem Eusebia nevymazala ze života. Nebylo ani proč. Když jsme se poznali, tak to rozhodně nebyla žádná studentská láska, kde by se pak po rozvodu vzal papír, zmuchlal a zahodil,“ prozradila Stašová.

Společná budoucnost byla vždycky ve hře

„Kdoví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu,“ naznačila před lety a možná se právě to nyní děje. Je možné, že kvůli ní Eusebio žije střídavě v Praze a v Římě.

Momentálně je navíc Bohdalová znovu plná energie a obráží jednu společenskou akci za druhou. Stašovou jako společníka pro tuto chvíli nepotřebuje – když už nechce jít sama, má vždy doprovod. Často jsou to vnuci Marek (36) s Vojtěchem (30).

Další boháč po boku

Naposledy se ale mezi celebritami Bohdalová ukázala po boku bohatého a výrazně mladšího slovenského podnikatele Milana Fiľa (56). Ten se pochlubil, že se znají spoustu let. Vše je tak nejspíš v její rodině v pořádku, a žádný její fanoušek o ní nemusí mít obavy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden