Moje šťastná hvězda

Tajný vztah s kolegou?

Soukromí si střeží a povídá se, že Markéta Stehlíková (39) k tomu má pádný důvod. Proslýchá se totiž, že randí s pohledným kolegou.

V seriálu Ulice jsou manželé a právě během natáčení mezi nimi měla přeskočit jiskra. Říká se, že mezi Markétou Stehlíkovou (39) a sympatickým Kryštofem Rímským (45) bylo jiskření od samého začátku. Prý ale až v poslední době to vypadá, že se mohli dát dohromady.

Náš dobře informovaný zdroj ze zákulisí nekonečného seriálu totiž tvrdí, že se až přehnaně snaží, aby je spolu nikdo neviděl, což by ještě nemuselo být nic zvláštního. Ovšem kdyby se prý k sobě neměli ve chvílích, kdy mají pocit, že je nikdo nevidí. To jsou údajně jako milenci.

Možná má důvod, proč partnera tak úzkostlivě tají.

Oba tají své partnery?

Těžko říct, jestli je to pravda, nebo jen někoho šálí zrak a vidí věci, které ve skutečnosti nejsou až tak horké. Pravda ovšem je, že Rímský se měl se svou partnerkou před časem rozejít a už tenkrát se spekulovalo o tom, že je v tom nějaká jiná žena.

Žádná se však po jeho boku neobjevila, jako by ji před světem tajil. A aby toho nebylo málo, Stehlíková odmítá prozradit totožnost svého partnera. Přitom s ním podle všeho vychovává dceru Josefínu (10), kterou má mít z předchozího vztahu.

Ať je to tedy mezi nimi jakkoli, jde o docela zvláštní shodu okolností. Nebo to vůbec není náhoda? Kdoví.

Dokonale si vyhovují?

Někteří lidé přitom už několik měsíců tvrdí, že by se k sobě Rímský se Stehlíkovou velmi dobře hodili. Hlavně proto, že se prý ani jeden z nich dlouhodobě nežene do ničeho oficiálního. „Nejsem typ na vdávání,“ nechala se před časem slyšet sama herečka, takže by jim nějaký druh volného vztahu mohl vyhovovat.

Uvidíme, jak to mezi nimi nakonec dopadne. Dá se totiž předpokládat, že jestli spolu opravdu tajně chodí, tak je dřív nebo později někdo uvidí ruku v ruce. A z toho už se pak jen tak snadno nevykroutí. Navíc si na ně zřejmě už dají „pozor“ i kolegové z nekonečného seriálu Ulice.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden