Moje sladké tajemství

Odloudila Kateřina Brožová chlapa jiné?

Na zadané muže má blond kráska zkrátka pech.

O tom, že Kateřina Brožová (56) nejspíš není sama, jsme vás již informovali. A s hudebním skladatelem Zdeňkem Hrubým (52) to prý začíná být pořádně vážné.

Dlouhá léta byli dobrými přáteli, jenže teď se v jejich vztahu mělo leccos změnit. Když na nedávné premiéře muzikálu Troja dávali společný rozhovor, bylo vidět, že jsou zamilovaní jako dva puberťáci.

Letošní rok je pro ni plný změn. Kromě jiného se třeba vrátila do Ordinace.

Konečně přišla na jiné myšlenky

Aby to ale nebylo tak do očí bijící, drželi si od sebe odstup a snažili se dělat, že se vlastně vůbec nic neděje. „Jsme dlouholetí přátelé, takže se podporujeme,“ červenali se a dodali, že chystají i společnou práci.

Vedle hudebního skladatele jenom září.

Nová posila Ordinace v růžové zahradě si pochvaluje hlavně to, že díky svému „kamarádovi“ konečně přišla na jiné myšlenky a po mnoha dnech se konečně usmála.

Stále se ještě nevzpamatovala z tragické smrti svého čtyřnohého mazlíčka Jordyho. Zatím to všechno vypadá jako scéna z nějakého hollywoodského bijáku o ženě, která měla tu pravou lásku celý život před očima, jen o tom nevěděla. Tak snadné to ale asi nebude.

Doma na něj čeká partnerka

Zřejmě vědí moc dobře, proč všechno tají. Hrubý je už dlouhá léta zadaný! S partnerkou Gabrielou žijí v krásném domku za Prahou a ještě nedávno se svou láskou chlubili na sociálních sítích. Nebo že by ji kvůli krásné herečce najednou poslal k šípku? Je to klidně možné.

Ať je to jak chce, pokud jejich románek vypluje na povrch, Brožová to asi nebude mít snadné. Odloudit jiné ženě partnera, to se nepromíjí...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden