Můj čas na kafíčko

Proměnil se jí manžel v nerudného žárlivce?

Krásná herečka Lucie Benešová (49) je poslední dobou jako utržená ze řetězu. Sociální sítě a internet jsou jejím druhým domovem a získává čím dál více příznivců.

Trochu horší už je, jakým způsobem. Když už dělá něčemu reklamu, většinou u toho není zrovna moc oblečená.

Tomáš Matonoha (52).

Sebevědomí jí rozhodně nechybí

Chlubí se svou atraktivní postavou a motá tím mužům hlavu. Začne na ni brzy její manžel, herec a moderátor Tomáš Matonoha (52), natolik žárlit, že jí podobné odhalování jednoduše zakáže?

Nahé radovánky v sudu, fotky v negližé a adventní svádění v prádle s bagrem, to všechno herečka známá ze seriálů Co ste hasiči nebo Dobré zprávy zvládla za posledních pár týdnů. Jako by u ní platilo, že věk není víc než pouhé číslo. Dokonce to vypadá, že čím je starší, tím je odvážnější.

Vy máte tak krásnou postavu. Nádherné fotky,“ dostalo se jí pochvaly. Těžko říct, zda takové lichotky slýchá i doma. O jejím manželovi se ví, že sice umí být na televizních obrazovkách vtipný, ale v soukromí je to spíš morous, který netouží po pozornosti, ale spíš po klidu.

Hádky a žárlivé  scény?

Těžko si tak představit, že má z podobných snímků radost a manželku doma chválí. Povídá se, že na ni naopak čím dál víc žárlí a několikrát ji měl přemlouvat, aby s vystavováním se na internetu přestala. Benešová má ale na vše jasný názor, a dokonce nevyloučila, že se do budoucna přesune na internetové stránky pro dospělé.

„Třeba někdy jo, uvidíme,“ potěšila své pánské fanoušky. Je pravda, že díky tomu, že je na internetu odvážná, má spoustu zajímavých spoluprací a produktů zdarma. Možná má ale ke všemu ještě jeden velký důvod.

Myslí si Matonoha, že o ni nemůže přijít?

Matonoha už Benešovou podle našich informací nějakou dobu bere jako jistou a už jí moc lásku nevyznává. Dokonce prý občas zapomene i na výročí a nekoupí jí ani kytku.

Těžko říct, co je na tom pravdy, ale určitě mu neuniklo, jaký je o jeho udržovanou manželku zájem mezi dalšími muži. Pokud si jí tak doma nezačne více všímat a rozmazlovat ji, klidně by to mohl za chvíli začít dělat někdo jiný.

Matonohu tak čeká možná složitý úkol – dokázat své drahé polovičce, že je stále dámou jeho srdce, a udělat pro ni příslovečné první poslední na světě. Pokud by se totiž rozešli, jen těžko by našel novou ženu tak reprezentativního  zevnějšku. I když krása není vše...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden