Můj kousek štěstí

Tereza Bebarová: Oblékne konečně svatební šaty?

Po dlouhých patnácti letech ze dne na den skončila v seriálu, k němuž tolik přilnula! Ale takový je život, k němuž i nepříjemné věci, jako třeba vyhazov, prostě patří. Představitelka Světlany ze seriálu Ulice tohle dobře ví, a tak nepolyká slzičky, ale přemýšlí o tom, co bude dál. Usilovně pracovala, teď by si zas pro změnu mohla plnit i ta nejtajnější přání.


A jak se hned ukázalo, jedno by tu bylo. „Před lety mě požádal o ruku a já řekla ano,“ líčí herečka, co se odehrálo ve vztahu s dlouholetým partnerem, scenáristou Ivanem Kotmelem (44). „Ale kvůli práci jsme svatbu pořád odkládali, pak kvůli holčičkám,“ prozradila maminka dvou dcer, Klaudie (7) a Sofie (1).

Klaudii se skutečnost, že si tatínek stále ještě nevzal maminku za ženu, nelíbí. Navíc by ráda šla za družičku. A tak je rozhodnuto. „Mladší Sofince je přes rok, tak ještě počkáme do příštího roku, aby i ona z toho něco měla,“ naznačuje Tereza, kdy bude konečně veselka. O tom, že dělá správnou věc, nepochybuje. „Můj muž je nejlepší chlap na světě,“ pěje na partnera chválu. Vypadá to, že se psí knížka co nevidět promění v oddací list.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden