Můj čas na kafíčko

Ženám stále nemůže odolat!

Hvězda Ordinace v růžové zahradě, herec Jan Čenský (58), který v televizi hraje doktora David Suchého, denně přichází do styku se ženami. Ty ho zbožňují nejen v seriálu, ale i v reálném životě. Po natáčení na něj prý kolikrát čekají zástupy fanynek.

A on si vždy přízně žen rád užíval. Není proto divu, že léta moderoval soutěže krásy, kde bylo plno půvabných žen. Dřív než mu svěřili do ruky mikrofon moderátora, usedal na porotcovskou židli. Postupně ale zjistil, že se mu líbí všechny ženy, tak se kvůli objektivitě rozhodl, že bude raději moderovat. Přestože ho ženy přitahují jako magnet, krása prý pro něj není to nejdůležitější. „Mě vždycky zajímalo něco jiného než jen hezké tvářičky a štíhlá tělíčka. Když dívka řekla, že se zajímá třeba o světové výtvarnictví, byl jsem překvapen a zeptal jsem se jí, jaká oblast ji zajímá. Jestli je to třeba francouzský impresionismus,“ svěřil se Čenský.

Co ho tak přitahuje?

Jenže zatímco tvrdí, že krása a křivky, nejsou to hlavní, čím ho žena zaujme, stejně jako každý muž se i on rád pokochá polonahým tělem. „V Americe už zakázali promenáda v plavkách. U nás jdeme dál a máme i promenádu ve spodním prádle. Mně se ale líbí voňavá duše, ne jen tělo. Když má ovšem žena obojí, je to ideální kombinace,“ libuje si herec. Přitom se ještě nedávno rozplýval na přehlídce spodního prádla. „Fakt dobrý! Ty krajky, korzety, bylo to decentní a přitom nádherný. Nemůžu si pomoct,“ dodal Čenský. Co na jeho slova říká manželka? Pravděpodobně nic pozitivního, zvlášť když ještě před deseti lety nezůstal Čenský jen u pozorování. Jeho milostná avantýra s majitelkou květinářství Janou Kroupovou jeho manželství silně zasáhla. Naštěstí však nevěru ustáli.

Je až moc tolerantní

„Dana je tolerantní. Prostě ví, že když míjíme dvě holky, vždycky se podívám, jak vypadají i z druhé strany,“ přiznal Čenský. Manželka si na to sice už zvykla, ale žádnou radost jí to nedělá.
Před dvěma lety měla jeho žena rovněž strach, že se Čenský zase spustí. Často ho prý přepadal splín, nic ho nebavilo a do ničeho se mu nechtělo. Dokonce se mu kolikrát ani nechtělo domů. Alespoň to tvrdí jeho dobří kamarádi, kterým se se svými problémy svěřoval.
Kde tedy byl? A hlavně s kým? To herec samozřejmě nechce prozradit, ale když se rozpovídá o nevěře, je jasné, že žádné tabu to pro něj není. Vypadá to, že Čenský má opravdu hodně tolerantní manželku, když mu dokáže jeho občasné zálety pořád dokola tolerovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden