Můj kousek štěstí

Doma je nesnesitelná

Ačkoli se snaží být nad věcí, je jasné, že prožívá kruté chvíle, seriál byl propadák a její vztah trpí...

Seriálový propadák Eliška a Damián končí. Nové díly, které se i přes ne­úspěch natáčely, putují do trezoru. Emma Smetana (35), hojně kritizovaná představitelka hlavní postavy, působí dojmem, že si tuto obrovskou uměleckou katastrofu ani trochu nepřipouští.

S nadšením se pouští do celé řady dalších projektů, nezřídka budících rozpaky. Poprask vyvolala také vánoční píseň Šťastný a veselý, kterou nazpívala s partnerem Jordanem Hajem (35), tatínkem dcer Lennon Marlene (6) a Ariel Avy (2).

„Najdi lano a strom za lesem, vyber větev, co nás oba unese. Proč jsme spolu, když se stále nesnesem,“ zpívá se v netradiční vánoční písni, která bohužel zřejmě zrcadlí atmosféru v domácnosti obou umělců.

„Byla jsem doma nesnesitelná, za to se omlouvám,“ pronesla Smetana směrem k životnímu partnerovi. Vysvětluje to tím, že natáčela půl roku patnáct dní v měsíci.

Kvalitě tuzemské seriálové tvorby by podle mnohých prospělo, kdyby nenatáčela vůbec nic. A pravděpodobně by to prospělo i jejímu vztahu Vzhledem k tomu, že ani po patnácti společných letech nejsou s Hajem manželé, mluví se to tom, že rozchod může být na spadnutí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden