Můj čas na kafíčko

Hrachovcová s tetováními ohromila fanoušky: Úchvatný pohled!

I ve svých téměř padesáti letech si Kateřina Kaira Hrachovcová (49) udržuje postavu, jakou měla při natáčení seriálu Život na zámku před 30 lety. Nedávným odhalením svého vyrýsovaného, potetovaného těla strhla obdiv fanoušků, kteří zůstali doslova v úžasu!

Ačkoliv se Kateřina Kaira Hrachovcová (49) v poslední době věnuje převážně tetování a na Instagramu často představuje své umělecké práce, občas své fanoušky překvapí i osobními záběry. Nejnovější fotografie, na které pózuje pouze v kalhotkách a rukama si zakrývá prsa, přitom nechává vyniknout její dokonalé křivky a umělecky zdobenou pokožku, doslova vzala dech všem jejím sledujícím.

Kvůli pandemii začala hledat jiný životní směr.

Pod posledním odvážným příspěvkem Kateřiny Kairy Hrachovcové (49) se na sociálních sítích strhla vlna obdivu. Komentáře chválící její postavu se vyrojily nejen od nadšených fanoušků, ale i od jejích kolegů. „Hot, hot, hot,“ nešetřila komplimenty herečka a moderátorka Eva Decastelo (45).

„To je postavička, každá dvacítka by mohla závidět,“ připojil se jeden z obdivovatelů. Opravdu, Kateřinino tělo je dokonale vyrýsované a podkožní tuk je na něm téměř nenajdete.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden