Můj kousek štěstí

Ilona Csáková: Po krk rodinného života?

I idylický rodinný život se jednou omrzí. O tom by mohla dlouze vyprávět Ilona Csáková, která vede život vzorné matky, manželky a hospodyňky už celá dlouhá léta.

Na vedlejší kolej odsunula dokonce i milovanou profesi, jen aby se mohla co nejvíc věnovat manželovi a dvěma synům. Vyměnila Prahu za Brno, mikrofon za dudlík a noční život za uspávání nemluvňat. Pravděpodobně se jí sem tam zastesklo po starých časech, kdy na veselých večírcích tekl alkohol proudem, ale nevěnovala tomu pozornost.

Ovšem jak se říká, tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. A ono se to skutečně stalo. Na společenské akci se Ilona utrhla ze řetězu. Rodinu nechala v Brně a do společenského života se vrhla s vědomím, že si to tentokrát pořádně užije.

Bez nadsázky lze prohlásit, že popíjela celý víkend. Smála se, bavila, tancovala a dívala se na dno mnoha sklenicím. Zjevně si tak kompenzovala večery plné vaření, praní, žehlení a uklízení. Přítomní se už začínali obávat, aby se to veselí zpěvačce nevymklo z rukou, ta se však dokázala udržet v přijatelných mezích.

O cizích mužích řekla, že jsou jí úplně lhostejní. "Vnímám je, ale vůbec mě nerajcují. Jsem vdaná, šťastná," prohlásila neposlušným jazykem. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden