Moje šťastná hvězda

Najde konečně pravou lásku?

Na muže nemá štěstí, hodně si už v životě vytrpěla. Ivana Jirešová (46) přesto věří, že se ještě jednou zamiluje. Podle mnohých v tom je ale háček.

Vseriálu Ordinace v růžové zahradě je stálicí, zářila třeba i v seriálu O mě se neboj a dalších televizních projektech. V reálném životě je to ale mnohem horší, Ivana Jirešová (46) se v lásce trápí.

Teď je sama, možná proto před pár dny odjela na ostrov, aby v drsné reality show Survivor bojovala o přežití. Hodně lidí však podotýká, že to pojímá spíš jako seznamku.

Prý chce buď okouzlit některého ze spolusoutěžících na ostrově, nebo na sebe upoutat pozornost s tím, že jí pak budou muži nadbíhat. Problém je ale v tom, že herečku nepředchází zrovna dobrá pověst, prý je ve vztahu hodně panovačná a vydržet s ní je často o nervy. Muži se jí tak mohou bát.

Sofie Höppnerová (18) - S dcerou má podle všeho hodně napjatý vztah.

Se svým ex zažívala hotové peklo

Na druhou stranu se nikdo nemůže divit, že se možná podvědomě chrání a obalila se drsnou slupkou. S otcem své dcery Sofie (18), se kterou si jen tak mimochodem příliš nerozumí, měla velmi komplikovaný vztah. Novinář Ondřej Höppner (†55) jí dělal ze života peklo, soudní tahanice o dceru trvaly deset let.

Usmířil se s ní až před svou smrtí na začátku roku 2021. Nevyšlo jí ani sedmileté manželství s Viktorem Dykem (55), krachem skončily románky s podnikatelem Milanem Stědrou (40), Mužem roku 2018 Jiřím Kmoníčkem (28) a dalšími. Povídá se, že Jirešová se nerada přizpůsobuje a ráda „velí“, což ne každé mužské ego překousne.

Jakého chlapa vlastně potřebuje?

Na druhou stranu by se herečka rozdala, pokud se opravdu zamiluje. I její známí dlouhodobě tvrdí, že to koresponduje s její povahou, protože do všeho se vrhá po hlavě a nekouká kolem sebe. Uvidíme, jestli jí to s nějakým mužem konečně vyjde.

Podle všeho by potřebovala někoho, ke komu bude moci vzhlížet a bude pro ni do jisté míry vzorem. V redakci jsme se shodli na tom, že by pak zřejmě dokázala dělat různé kompromisy a byla by snad konečně šťastná.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden